magdasnews.gr
People & Politics

Αυτές είναι οι γυναίκες του Νίκου Χαρδαλιά – Δείτε το φωτογραφικό album της οικογένειας του ισχυρού άντρα της Πολιτικής Προστασίας

Αυτές είναι οι γυναίκες του Νίκου Χαρδαλιά - Δείτε το φωτογραφικό album της οικογένειας του ισχυρού άντρα της Πολιτικής Προστασίας

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν μπει στην καθημερινότητα μας, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει δύο κόρες την Ιωάννα από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου και τη Δήμητρα από τον δεύτερο γάμο του με τη Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς παντρεύτηκε την πρώην πρωταθλήτρια του στίβου και απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ το 2011, όταν ήταν Δήμαρχος Βύρωνα.

Ο ίδιος έχει μία πολύ δύσκολη καθημερινότητα, όμως πάντα έχει χρόνο για να βρεθεί δίπλα στις γυναίκες της ζωής του.

Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου είναι γυμνάστρια στο επάγγελμα και διατηρεί  εκτός από ένα καλογυμνασμένο κορμί και ένα από τα κορυφαία γυμναστήρια στη Αθήνα, με το όνομα FITNESS HALL στο κέντρο του Βύρωνα.

Πριν την πανδημία έλιωνε στην προπόνηση δεκάδες γυναίκες που αφήνονταν στα χέρι της και στην πολύχρονη εμπειρία της προκυμμένου να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους. Είναι γνωστό ότι έχει αλλάξει τις ζωές πολλών γυναικών και μάλιστα όλες έχουν να πουν ένα καλό λόγο για εκείνη τόσο για την δουλειά της όσο και για τον χαρακτήρα της και την εντυπωσιακή ομορφιά της.

Όσες φωτογραφίες και να κοιτάξεις στο προφίλ του Νίκου Χαρδαλιά στα social media, πολύ συχνά θα βρεις τις τρείς γυναίκες της ζωής του που του έχουν τεράστια αδυναμία.

Μάλιστα σήμερα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ανέβασε μία φωτογραφία της συζύγου του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την οποία της ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της.

Δείτε το Instagram Post του Νίκου Χαρδαλιά:

Το magdasnews, ανοίγει το φωτογραφικό album της οικογένειας Χαρδαλιά από το Instagram και σας το παρουσιάζει:

Σχετικές αναρτήσεις

Μητρόπολη Φθιώτιδος: Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών και πάλι αρνητικός στον Covid-19 – Επανέρχεται κανονικά στα καθήκοντά του

News Room A

Οι Unboxholics κατέθεσαν τις 353.000€: “Το ευχαριστώ και το συγκινητικό μήνυμα”

News Room A

Πρότυπο ανθρωπιάς! Συγκινεί ο 77χρονος που χάρισε το σπίτι του σε ορφανοτροφείο

News Room A