magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Αυτό είναι το νούμερο ένα γεύμα για απώλεια βάρους

ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

Όταν έχετε στόχο την απώλεια βάρους, η επιλογή των σωστών τροφίμων και συνταγών είναι κρίσιμη.

Είτε προετοιμάζετε το γεύμα της εβδομάδας, είτε ψάχνετε για ένα υγιεινό σνακ, είτε βιάζεστε για ένα γρήγορο πρωινό, η επιλογή υγιεινών επιλογών κάνει τη διαφορά.

Το eatthis.com αποκαλύπτει ποιο είναι το #1 γεύμα για απώλεια βάρους, ώστε να έχετε μια ιδέα τι να ετοιμάσετε για το επόμενο μεσημεριανό σας.

Φυσικά, οι υγιεινές επιλογές είναι σημαντικές, αλλά να θυμάστε ότι και ο χρόνος κατανάλωσης των γευμάτων σας παίζει ρόλο. Έρευνες έχουν δείξει ότι η ώρα που επιλέγετε να τρώτε μπορεί να επηρεάσει τον μεταβολισμό σας και την απώλεια βάρους.

Όσον αφορά το μεσημεριανό γεύμα, μια μελέτη αναφέρει ότι η κατανάλωσή του μετά τις 3 μ.μ. μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την απώλεια βάρους, σε σύγκριση με την κατανάλωσή του πριν από τις 3 μ.μ.

Επομένως, ας δούμε ποιο είναι το #1 γεύμα για απώλεια βάρους. Μια σαλάτα μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή, αλλά όχι οποιαδήποτε σαλάτα.

Η διαιτολόγος Amy Goodson συστήνει μια συγκεκριμένη σαλάτα που προσφέρει θρεπτικά συστατικά και κορεσμό. Μια σαλάτα με ανάμεικτα φύλλα, σολομό, φέτα, καρύδια, μούρα, κινόα, αβοκάντο και μπαλσάμικο είναι ιδανική για το μεσημεριανό γεύμα.

Αυτή η σαλάτα προσφέρει όλες τις ομάδες τροφίμων και περιέχει λιγότερο από 500 θερμίδες. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και υγιεινά λιπαρά, βοηθώντας σας να νιώσετε χορτάτοι γρήγορα και να απολαύσετε μια ισορροπημένη διατροφή.

Οι σαλάτες είναι μια υγιεινή και θρεπτική επιλογή για όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος, αφού περιέχουν πολλά λαχανικά και θρεπτικά συστατικά. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε το μέγεθος των μερίδων και τις προσθήκες στη σαλάτα, για να μην παραγίνετε με τις θερμίδες.

Τέλος, να θυμάστε ότι η προσαρμογή των μεριδών είναι κλειδί για την απώλεια βάρους, ακόμη και όταν επιλέγετε υγιεινά τρόφιμα.

Σχετικές αναρτήσεις

Κορωνοϊός: Πόσο προστατεύει την οικογένειά του κάθε άτομο που εμβολιάζεται

News Room A

Mίνι εγκεφαλικό: Με ποια συμπτώματα χτυπάει!

News Room

Πόνος στην πλάτη: O καλύτερος τρόπος πρόληψης που παίρνει μόλις 15 λεπτά την ημέρα

News Room M