magdasnews.gr
Της…tv

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που φεύγει η Ελένη Μενεγάκη από το Mega

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί παρελθόν για το Mega και το «διαζύγιο» είναι βελούδινο- όπως υποστηρίζουν- αλλά οριστικό.

Μόλις τρία χρόνια λοιπόν, μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση, στο Mega, η Ελένη Μενεγάκη, κάλεσε τους συνεργάτες της και τους ανακοίνωσε με διακριτικότητα και ήρεμα ότι η λήξη της φετινής σεζόν θα σημάνει ταυτόχρονα και την λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να ενημερώσει η ίδια τους συνεργάτες της ώστε να τους πει να βρουν δουλειά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Πολλοί λοιπόν, αναρωτιούνται γιατί δεν θα συνεχίσει η Ελένη Μενεγάκη στο Mega; Και οι λόγοι είναι δύο. Τα νούμερα τηλεθέασης και οι οικονομικές διαφωνίες.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία από τις μετρήσεις, η Ελένη Μενεγάκη δεν κάνει νούμερα και έχει πέσει κάτω του 10%, με το κανάλι να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η πορεία της εκπομπής «Ελένη» στους πίνακες τηλεθέασης δεν είχε ικανοποιήσει τον τηλεοπτικό σταθμό και το στοιχείο αυτό- όπως ήταν φυσικό- έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με στελέχη του σταθμού να υποστηρίζουν πως επιβάλλεται να γίνουν αλλαγές στην εκπομπή.

Επίσης, υπήρχαν έντονες οικονομικές διαφωνίες και τέθηκε θέμα αναπροσαρμογής του κόστους παραγωγής της σε πιο… σύγχρονα οικονομικά τηλεοπτικά δεδομένα. Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, της ζήτησαν 40% μείωση, κάτι που δεν δέχθηκε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Ενδεικτικό της στάσης που κρατάει η γνωστή παρουσιάστρια, το σχόλιο που έκανε ο Δήμος Βερύκιος. «Δεν θα ήθελα να κλείσω χωρίς να πω μία κουβέντα για την άλλη μεγάλη κυρία της ελληνικής τηλεόρασης. Σκληρή διαπραγματεύτρια… πολύ σκληρή, που το καλούπι σπάει, όταν είναι σκληρός διαπραγματευτής και από την άλλη πλευρά». Έχω ζήσει αρκετές διαπραγματεύσεις της ναζιάρας μου της Ελένης. Όταν η Ελένη καταλάβει ότι μπορεί να «παίξει» μέχρι το τέλος και να νικήσει την άλλη πλευρά, το πάει μέχρι τέρμα. Όταν βλέπει ότι δεν την… παίρνει, το κόβει μόνη της εγκαίρως», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δήμος Βερύκιος.

Και το μεγάλο ερώτημα είναι: Θα βρει τηλεοπτική στέγη τη νέα χρονιά η Ελένη Μενεγάκη; Και αν ναι, πού;

Αλλά όπως φαίνεται, κανείς δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις και όπως όλα δείχνουν- μέχρι στιγμής τουλάχιστον- θα μείνει εκτός της σεζόν. Για αυτό και ενημέρωσε τους συνεργάτες της να βρουν αλλού εργασία.

Σχετικές αναρτήσεις

Survivor 2024: Δεν φαίνεται να τελειώνει η κόντρα μεταξύ Αλέξη Παππά και Σωτήρη Λαμάι – Σκληροί χαρακτηρισμοί

News Room G

Αιμίλιος Χειλάκης: Με στεναχώρησε η αλλαγή ημέρας και ώρας στους Πανθέους

News Room

«I Am: Celine Dion»: Ντοκιμαντέρ για τη σκληρή μάχη για την υγεία της που δίνει η Σελίν Ντιόν

News Room G