magdasnews.gr
Της…tv

Δάκρυσε ο Βαγγέλης Περρής για τον Θέμο Αναστασιάδη: «Τυχεροί όσοι δουλέψατε μαζί του! Να είναι καλά η οικογένειά του και να τον θυμάται πάντα»

«Είναι 5 χρόνια σήμερα που συμπληρώνονται από τότε που “έφυγε”»

Τη Δευτέρα 22/1, ο Βαγγέλης Περρής, μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” στον ΑΝΤ1, ζήτησε λίγο χρόνο για να μιλήσει σχετικά με την απώλεια του αγαπημένου του φίλου και συνεργάτη, Θέμου Αναστασιάδη. Συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τη μέρα που ο Θέμος αποχώρησε από τη ζωή.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, συγκινημένος, προσπάθησε να είναι σύντομος για να μην χάσει τον έλεγχο του, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας πήρε επίσης τον λόγο για να εκφράσει τον σεβασμό και την εκτίμησή του για τον φίλο του.

Η συγκίνηση του Βαγγέλη Περρή για τα 5 χρόνια από τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη

«Επειδή σήμερα είναι 22 Ιανουαρίου και είναι για πολλούς ανθρώπους μια ιδιαίτερη μέρα… Μιλάω για τους συνεργάτες του «Όλα» και ίσως και πολλούς άλλους που το παρακολούθησαν. Είναι 5 χρόνια σήμερα που συμπληρώνονται από τότε που “έφυγε” ο Θέμος και θα ήθελα να το πω γιατί και από αυτό το κανάλι έδωσε την τελευταία του παράσταση και αυτό το κανάλι στάθηκε δίπλα του τη στιγμή που έπρεπε. Πριν μας πάρει η μπάλα της συγκίνησης, να πάμε σε…», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής και ο παρουσιαστής επισήμανε με την σειρά του:

«Επειδή τον αγαπούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα και νομίζω ήταν αμοιβαία η σχέση μας και είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση που δεν υπάρχει λόγος να πούμε γιατί δημιουργήθηκε. Ήταν από τους πολύ ωραίους τύπους ο Θέμος και είναι καλό να μην τους ξεχνάμε τους ανθρώπους. Δημιούργησε μια εφημερίδα πάρα πολύ επιτυχημένη, έδωσε δουλειά σε πολλούς ανθρώπους. Ένας αντισυμβατικός τηλεοπτικός σταρ, που ποτέ δεν ένιωθε ο ίδιος σταρ, που έκανε από τις πιο επιτυχημένες και διαχρονικές τηλεοπτικές εκπομπές. Τυχεροί όσοι δουλέψατε μαζί του! Να είναι καλά η οικογένειά του και να τον θυμάται πάντα».

Σχετικές αναρτήσεις

J2US: Με τη Λένα Ζευγαρά στη σκηνή και πρόσωπο… έκπληξη στην κριτική επιτροπή απόψε!

Newsroom

Τηλεθέαση Τετάρτης 24/1: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της ημέρας

News Room G

Η τηλεθέασης της Πέμπτης 8/2: Ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις στα νούμερα

News Room G