magdasnews.gr
Της…tv

Survivor: Ποια είναι η Ζωή Ασουμανάκη; Πρωταγωνίστησε σε video clip του Κωνσταντίνου Παντελίδη – Δείτε την ανάρτηση του

Πως την ευχήθηκε “καλή επιτυχία”

Η Ζωή Ασουμανάκη, με καταγωγή από το Ρέθυμνο Κρήτης και πρόσφατα μετακομισμένη στην Αθήνα, ξεκίνησε τη συμμετοχή της στο Survivor στις 21 Ιανουαρίου. Το 2021 κέρδισε τον τίτλο της “Μις Κρήτη”, ενώ ένα χρόνο αργότερα κατέκτησε τον τίτλο της “Μις Ελλάς 2022”. Στον διαγωνισμό Miss International 2023 στο Τόκιο, ήταν ανάμεσα στις φιναλίστ και εκπροσώπησε την Ελλάδα.

Παράλληλα με το μόντελινγκ, σπουδάζει διαιτολογία, θεωρώντας τις σπουδές της σημαντικό εφόδιο για το μέλλον. Έχει ως στόχο να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη διαιτολογία, ανοίγοντας το δικό της γραφείο. Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης της ευχήθηκε “Καλή επιτυχία” μέσω του προφίλ του στο Instagram. Η Ζωή δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό στο Survivor, επειδή έχει εκπαιδευτεί και αποκτήσει εμπειρία από τα καλλιστεία.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, η τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα φέρνει μια νέα έκπληξη για τους Κόκκινους και τους Μπλε. Πριν από το χθεσινό πρώτο αγώνισμα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τέσσερις νέους παίκτες, δύο στους Μαχητές και δύο στους Διάσημους. Ένας εκ των νέων, ο Σωτήρης Λαμάι, επιχειρηματίας, με τις απευθείας και αμφιλεγόμενες δηλώσεις του προκάλεσε αντιδράσεις από τους συμπαίκτες του, ενώ προς το τέλος του επεισοδίου αναστάτωσε τους Διάσημους, χαρακτηρίζοντάς τους “ψευτοσελέμπριτι.”

Η ένταση εξελίσσεται στο συμβούλιο, όπως φαίνεται από το trailer. Οι δύο ομάδες θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, ενώ οι συγκρούσεις μεταξύ τους φαίνεται πως θα είναι αρκετές. Σε έναν δύσκολο στίβο μάχης με flag race, μια μόνο ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει, όπως συμβαίνει κάθε φορά. Στο προηγούμενο επεισόδιο, οι Μπλε είχαν ήττα και υποψήφιος για αποχώρηση ήταν ο Rob. Ποιος θα είναι ο αντίκτυπος των εξελίξεων στο αποψινό επεισόδιο;

Σχετικές αναρτήσεις

Νούμερα τηλεθέασης 4/2:Άλλοι κλαίνε και άλλοι γελάνε με τα νούμερα της Κυριακής

News Room G

Επέστρεψε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας – Δεν έκανε καμία αναφορά στην Φαίη Σκορδά

News Room G

Μαρίνα Σάττι non stop – Νέο βίντεο από τις πρόβες εν όψει του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision

News Room M