magdasnews.gr
News

Δείτε τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 26-01

ΖΩΔΙΑ

Νευρικότητα και ανάγκη ανεξαρτησίας προκαλούν κόντρες σε αισθηματικό επίπεδο

Η Σελήνη κινείται στον Λέοντα επηρεάζοντας κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η ανάγκη να στραφούμε στο σύντροφο και να νιώσουμε σταθερότητα και ασφάλεια στην προσωπική μας ζωή είναι εντονότερη από ποτέ. Επιδιώκουμε να περάσουμε μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάμε και την παρέα μας ανανεώνοντας την σχέση μας σε όλα τα επίπεδα. Δεν διστάζουμε να δείξουμε τα συναισθήματά μας καθώς μας χαρακτηρίζει γενναιοδωρία και η διάθεση να προσφέρουμε στο ταίρι μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε λόγω της έντονης όμως ανάγκης για προσοχή που μπορεί να οδηγήσει σε εγωκεντρικές και υποκειμενικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε το μέτρο δείχνοντας κατανόηση στις επιθυμίες του συντρόφου μας. Υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά είναι πιθανόν να προκύψουν και να μας απασχολήσουν έντονα μέσα στην ημέρα. Καλό είναι να αφουγκραστούμε την παιδική πλευρά του εαυτού μας για να κατανοήσουμε τις πραγματικές τους ανησυχίες και να ξεπεράσουμε πιθανές δυσκολίες και εντάσεις.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Ταύρο αργά το βράδυ μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο. Προκαλεί υπερένταση καθώς δεν μας επιτρέπει εσωτερικά να αναγνωρίσουμε ότι μας προσφέρει ο σύντροφός μας και δεν αποκλείεται να επιθυμούμε την ανεξαρτησία έναντι της δέσμευσης. Βέβαια αυτή η επιθυμία το πιθανότερο είναι να είναι πλασματική και να μας οδηγήσει σε συμπεριφορές και κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσουμε. Καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να συγκρουστούμε με τον άνθρωπό μας προκαλώντας δυσκολίες στη σχέση μας. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξει μία νέα ανατρεπτική γνωριμία που θα προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι και αλλαγές στην αισθηματική μας ζωή.

Είναι επιτακτική ανάγκη όμως να απολαύσουμε τις στιγμές χωρίς να επενδύουμε συναισθηματικά γιατί υπάρχει ρευστότητα και αυτό δεν βοηθά να δομήσουμε μία σχέση που θα μας προσφέρει ασφάλεια. Σε οικονομικό επίπεδο, καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί γιατί ξαφνικά έξοδα για διασκέδαση και απολαύσεις μπορεί να ανατρέψουν τον προϋπολογισμό μας και τελικά με επηρεάσουν αρνητικά το ταμείο μας

Σχετικές αναρτήσεις

Ψηφιακή εξεταστική η απάντηση του Κυρίακου Πιερρακάκη στις καταλήψεις

News Room G

Καταρρέει η ηλεκτροκίνηση; – Τι συμβαίνει στην Γερμανία

News Room G

Φωτογραφίες-σοκ από την άγρια επίθεση σκυλιών σε γυναίκα στο κέντρο της Ραφήνας – Την κατασπάραξαν!

Newsroom