magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Δες με ποιους τρόπους θα αλλάξεις την εμφάνισή σου και θα δείχνεις πιο αδύνατη από ποτέ

Δες με ποιους τρόπους θα αλλάξεις την εμφάνισή σου και θα δείχνεις πιο αδύνατη από ποτέ

«Μήπως αυτό με παχαίνει;», «Μήπως πήρα λίγα κιλά;». Οι αιώνιες απορίες, όταν δοκιμάζει κάθε γυναίκα, ένα καινούργιο outfit. Σε όλες αρέσει μία κομψή σιλουέτα. Για κάποιες όμως, μέχρι σήμερα, ήταν ένα άπιαστο όνειρο, γιατί η εικόνα τους δεν ήταν πάντα αυτή που θα ήθελαν.

Ήρθε η ώρα να βάλεις ένα τέλος στο άγχος σου. Σήμερα, σου παρουσιάζουμε μερικές αλλαγές που μπορείς να κάνεις στην εμφάνισή σου, για να δείχνεις πιο αδύνατη από ποτέ.

Η επιλογή ενός outfit, παίζει καθοριστικό ρόλο στο πόσο αλλάζει η εικόνα μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις και το shapewear. Οι περισσότερες γυναίκες κρατάνε τον κορσέ για σπάνιες περιπτώσεις. Μπορεί όμως να γίνει και ένα καθημερινό σου αξεσουάρ. Πρέπει να γνωρίζεις ότι οι κορσέδες θα σε βοηθήσουν να λεπτύνεις τη μέση σου και να τονίσεις τις καμπύλες των γοφών σου. Με το shapewear, θα κρύψεις και τις ατέλειες από την κυτταρίτιδα ή τυχόν εξογκώματα στο σώμα σου.

Μπορεί τα skinny jeans να είναι για τον Οκτώβριο σχεδόν Out Of Fashion, αλλά για μία business woman, τα skinny jeans και τα τακούνια, είναι ο ορισμός του fashion icon. Αν λοιπόν λατρεύεις να φοράς skinny jeans, αλλά αισθάνεσαι μία μικρή ανασφάλεια εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών σου, απέφυγε τα flat παπούτσια. Κάνε τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα, εξασφαλίζοντας ότι το denim έχει μήκος μέχρι τον αστράγαλο. Φόρεσέ το με ένα ζευγάρι sexy δερμάτινα τακούνια και πήγαινε γρήγορα στον καθρέφτη. Νιώθεις την αλλαγή;

Ποτέ δεν βοήθησαν οι συνδυασμοί των χρωμάτων, μία γυναίκα που θέλει να κρύψει λίγα παραπάνω κιλά. Όταν χρησιμοποιείς δύο ή περισσότερα χρώματα, τότε προσθέτεις παραπάνω όγκο. Αν θέλεις να επιμηκύνεις τη φιγούρα σου, διάλεξε ένα μόνο χρώμα πάνω και κάτω και θα δεις μία πολύ πιο κολακευτική εικόνα.

Σε όλες αρέσουν οι ρίγες και φυσικά δεν πρέπει να τις αποφύγεις. Απλά πρέπει να γίνεις λίγο πιο έξυπνη όταν τις φοράς. Οι ρίγες, τείνουν να ξεχωρίζουν, οπότε επέλεξε μικρότερες και κάθετες λωρίδες σε σκούρα χρώματα. Μπορείς επίσης, να απογειώσεις το style σου, με μία ζώνη στη μέση σου.

Σχετικές αναρτήσεις

Τι να διδάξετε στα αγόρια σας για να σας ευγνωμονούν στο μέλλον

News Room

Δείτε ΠΩΣ να ισιώσετε τα μαλλιά σας ΧΩΡΙΣ να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι. Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άναυδες!

News Room

Το νέο Barner Pop Up Store στην καρδιά της Αθήνας!

Newsroom E