magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

4 documentaries που μπορείς να δεις αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix (video)

Δεν φαντάζεσαι ποια σειρά του Netflix έρχεται στην ελληνική τηλεόραση

Το Netflix έχει δείξει εδώ και πάρα πολύ καιρό την αγάπη του στα documentaries, τα οποία έχουν γίνει αντικείμενο συζητήσεων και αναλύσεων.

Το magdasnews.gr σου παρουσιάζει τα τέσσερα καλύτερα ντοκιμαντέρ που μπορείς να προσθέσεις στη λίστα σου και να δεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

Άλυτα Μυστήρια

Η σειρά ντοκιμαντέρ “Άλυτα Μυστήρια” ανέβηκε κατευθείαν στην κορυφή του ελληνικού TOP 10 τηλεθέασης στο Netflix. Ανεξήγητες εξαφανίσεις και τραγικά γεγονότα, με ντετέκτιβ, δημοσιογράφους και μέλη των οικογενειών των θυμάτων να παρουσιάζουν τις δικές τους θεωρίες ως προς τα ανεπίλυτα μυστήρια.

Φάκελος Αθώοι

Η συγκεκριμένη σειρά εστιάζει σε 9 αληθινές ιστορίες αθώων ανθρώπων που βρέθηκαν πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Το συγκεκριμένο documentary έγινε σε συνεργασία με το Innocence Project ( οργανισμός ποινικολόγων που φέρνει στο φως δικαστικά λάθη και απάτες που έχουν ρίξει στη φυλακή αθώους ανθρώπους ).

Becoming: Η Δική μου Ιστορία

Το documentary που ρίχνει μία πολύ καλή ματιά στη ζωή της πρώην Πρώτης Κυρίας, Μισέλ Ομπάμα. Στο “Becoming”, παρατηρούμε την καθημερινότητα της συζύγου του Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου ριζικής αλλαγής, όχι μόνο για την ίδια προσωπικά, αλλά και για τη χώρα που εκείνη και ο σύζυγος της υπηρέτησαν.

Βρώμικο Χρήμα

Εξοντωτικά δάνεια που χρησιμοποιήθηκαν για σκοπούς αλλιώτικους, ύποπτες συναλλαγές, εταιρείες που αναπτύχθηκαν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και.. όχι μόνο. Το “βρώμικο χρήμα” σου παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την… κρυφή αλήθεια του χρήματος.

Σχετικές αναρτήσεις

H μεγαλύτερη Συνάντηση Δημιουργών Σύγχρονου Ελληνικού Κοσμήματος επιστρέφει με πολύ χρώμα και λάμψη

News Room A

Το πρώτο «Greek Santa’s Village» ανοίγει τις πύλες του στις 7 Δεκεμβρίου στα Θέατρα Βράχων | in.gr

News Room A

Το “Stray” είναι το πιο αποκαλυπτικό και παράλληλα γλυκό νιαούρισμα για όλους τους gamers (video)

News Room M