magdasnews.gr
News

Δημοσίευμα «βόμβα»: «Ο Κάρολος έχει καρκίνο στο πάγκρεας, του μένουν δύο χρόνια ζωής» – Έτοιμα τα σχέδια για την κηδεία του

Δημοσίευμα «βόμβα»: «Ο Κάρολος έχει καρκίνο στο πάγκρεας, του μένουν δύο χρόνια ζωής» - Έτοιμα τα σχέδια για την κηδεία του

Μπορεί ο Κάρολος, να είναι βασιλιάς της Βρετανίας για μόλις 18 μήνες, αλλά τα σχέδια για την κηδεία του έχουν ήδη καθοριστεί εν μέσω της μάχης του.

Με την ονομασία «Επιχείρηση Menai Bridge», η κηδεία του Βασιλιά Κάρολου, θα μοιάζει με αυτή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, που ονομάστηκε «Επιχείρηση London Bridge». Καθώς ο καρκίνος του εξελίσσεται, πηγές ανέφεραν στο περιοδικό In Touch ότι τα σχέδια για την τελευταία ανάπαυση του Καρόλου είναι έγκαιρης προτεραιότητας.

«Είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο μεταξύ της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά στην περίπτωση του Καρόλου η σκοπιμότητα είναι απαραίτητη», λέει η πηγή, η οποία σημειώνει ότι «ορισμένοι αυλικοί πιστεύουν ότι ο καρκίνος του Καρόλου είναι χειρότερος από ό,τι τον παρουσιάζουν».

Η ενημέρωση έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση ενός άλλου υψηλόβαθμου βασιλικού εμπιστευτικού προσώπου στο In Touch ότι ο Κάρολος όχι μόνο παλεύει με τον καρκίνο του παγκρέατος, μια έγκαιρη ενημέρωση δεδομένου ότι δεν μοιράστηκε το είδος του καρκίνου με τον οποίο διαγνώστηκε, αλλά έχει μόλις δύο χρόνια ζωής.

«Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ πιο άρρωστος από ό,τι αφήνει να εννοηθεί το παλάτι και απλά δεν είναι σε θέση να διευθύνει την πολυτάραχη οικογένειά του, τα επιχειρηματικά συμφέροντα του στέμματος και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας», αποκάλυψε το μέλος του βασιλικού στενού κύκλου στις αρχές Μαρτίου. «Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό. Είναι πολύ αδύναμος. Η κατάσταση είναι απελπιστική».

Σχετικές αναρτήσεις

Απάντηση της Μόσχας στο νέο πακέτο των ευρωπαϊκών κυρώσεων

News Room G

Στοίχημα για το ΠΑΣΟΚ οι ευρωεκλογές. Τα σημεία που δίνει έμφαση ο Ανδρουλάκης.

News Room G

Μπεος σε δημοτικό σύμβουλο: «Εσύ σίγουρα θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία»

News Room G