magdasnews.gr
News

Στοίχημα για το ΠΑΣΟΚ οι ευρωεκλογές. Τα σημεία που δίνει έμφαση ο Ανδρουλάκης.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Στοίχημα για το ΠΑΣΟΚ αποτελούν οι ευρωεκλογές του Μαίου με τον Νίκο Ανδρουλάκη να καλείτε να παρουσιάσει ένα στρατηγικό πλάνο με βασικό του στόχο να μετατραπεί το ΠΑΣΟΚ σε βασικό πόλο της Κεντροαριστεράς

Σε ό,τι αφορά την εξίσωση και την προοπτική συνεργασιών ενόψει των ευρωεκλογών, ο Νίκος Ανδρουλάκης αποκλείει οτιδήποτε σχετίζεται με τον Στέφανο Κασσελάκη. Αυτό αντικατοπτρίζει τη σημασία που αποδίδει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες ευρωεκλογές. Προσπαθεί να συγκροτήσει ένα ψηφοδέλτιο που θα αντικατοπτρίζει τις προκλήσεις της εποχής, αδιαφορώντας για κομματικές ισορροπίες και φιλοδοξίες. Αντιλαμβάνεται ότι τα ποσοστά που θα συγκεντρώσουν τα κόμματα θα καθορίσουν την πορεία προς τις εθνικές εκλογές. Υποστηρίζει πως με ένα ποσοστό που θα πλησιάζει ή θα ξεπερνά το 15%, το ΠΑΣΟΚ θα επανέλθει ως κεντρικός πόλος της Κεντροαριστεράς, αποτελώντας αντίπαλη δύναμη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ανδρουλάκης εκτιμά ότι από το αποτέλεσμα θα εξαρτηθούν και οι πρωτοβουλίες που σχεδιάζει να αναλάβει, με στόχο τη δημιουργία ευρύτερων συμμαχιών μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων. Στο πλαίσιο αυτό, αναγνωρίζει τη σημασία του ποσοστού, καθώς θα αποτελέσει τη βάση για τυχόν περαιτέρω εξελίξεις.

Παράλληλα, αποκλείει συνεργασίες που σχετίζονται με τον Στέφανο Κασσελάκη, υπονοώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενδέχεται να βιώσει εσωτερικές εξελίξεις μετά τις ευρωεκλογές.

Σχετικές αναρτήσεις

«Πολεμάμε καθημερινά αλλά δεν είμαστε ήρωες»

News Room M

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία με πολύ σημαντικά επίπεδα βροχόπτωσης

News Room G

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης στην Οδησσό: Μπαίναμε στα αυτοκίνητά μας και ακούσαμε μια μεγάλη έκρηξη

News Room G