magdasnews.gr
News

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ: «Παύλο εαν δεν σου αρέσει φύγε» είπε ο Κασσελάκης στον Πολάκη

ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Οι σχέσεις μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Παύλου Πολάκη φαίνεται να έχουν επιδεινωθεί, μετά τα πρόσφατα επεισόδια που έχουν προκύψει.

Το τελευταίο επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη σύσκεψη του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου η ένταση φαίνεται να έφτασε σε ύψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να απήλαυσε τον κρητικό βουλευτή Παύλο Πολάκη με τα λόγια “Παύλο, αν δεν σου αρέσει, φύγε.” Η αντιπαράθεση αναμένεται να συζητηθεί στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που έχει προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα σήμερα.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο προσώπων έχουν δοκιμαστεί τον τελευταίο καιρό, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του απέναντι στον Παύλο Πολάκη, κυρίως σχετικά με τη θέση του για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τον προηγούμενο καιρό, η αντιπαράθεση είχε φτάσει σε σημείο όπου ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε σαφές μήνυμα στον Παύλο Πολάκη, καθιστώντας σαφές πως δεν θα ανεχθεί διαφοροποιήσεις σε τόσο σημαντικά θέματα.

Το πρόσφατο “άδειασμα” του Παύλου Πολάκη από τη Κουμουνδούρου, λόγω αντιδράσεών του σε σκίτσο εναντίον του, επίσης, συνέβαλε στην επιδείνωση των σχέσεων. Σημειώνεται πως η κατάσταση παρακολουθείται προσεκτικά από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, και αναμένονται εξελίξεις στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Σχετικές αναρτήσεις

Οργή για νεκρή αρκούδα στα Γρεβενά – Την δηλητηρίασαν με δολώματα!

Newsroom

Νίκος Ανδρουλάκης: «Η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να κάνει τη στέγαση το ακριβότερο δικαίωμα στην Ελλάδα»

News Room G

Τηλεδιασκέψεις είχε ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με πρέσβεις της Ελλάδας ανά τον κόσμο

News Room G