magdasnews.gr
News

Εξώδικο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ραζβάν Λουτσέσκου

ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να αποστείλει εξώδικο στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, λόγω των δημόσιων δηλώσεών του που αφορούν τον “Τριφύλλι”. Με αυτή την κίνηση, η πράσινη ΠΑΕ ζητά από τον Ρουμάνο προπονητή να ανακαλέσει τα σχόλιά του για τον σύλλογο.

Η απόφαση αυτή έρχεται σε μια επικείμενη περίοδο, καθώς πλησιάζουν οι ημιτελικοί αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, που έχουν προγραμματιστεί ανάμεσα στις 14 και 21 Φεβρουαρίου. Επιπλέον, η αναμέτρηση αυτή θα διεξαχθεί με τις κερκίδες να είναι ανοιχτές.

Η άνοιξη των κερκίδων και οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των δύο ομάδων καθιστούν την κατάσταση ακόμη πιο επιφορτισμένη. Οι οπαδικές και ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις προμηνύονται έντονες, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα.

Τι αναφέρει στο εξώδικο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει την επιθυμία της να δει τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακαλεί όσα κατά τη γνώμη της έχει πει και τα οποία προσβάλουν «στον μέγιστο βαθμό τον σύλλογό μας» αλλά βεβαίως και να μην συνεχίσει να μιλά για εκείνον αναφερόμενοι στο τελικό του Κυπέλλου το 2022 ανάμεσα στις δύο ομάδες, για τον οποίο ο Ρουμάνος τεχνικός υποστηρίζει πως οι Πράσινοι κατέκτησαν την κούπα από ένα λάθος της διαιτησίας.

«Αλλοιώνει συστηματικά την πραγματικότητα, εφευρίσκοντας μονίμως εναντίον της ομάδας του διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας, παράλληλα, λόγο για δήθεν εύνοια του Παναθηναϊκού» λένε. Και συμπληρώνουν πως «Δεν χρειάζεται να τονιστεί το πόσο έχει υποφέρει ο Παναθηναϊκός από τη «δράση» του παρασκηνίου και αυτονόητα πόσο τον προσβάλει οποιαδήποτε ταύτιση ή σύνδεση με μεθόδους ξένες προς εμάς.

Όλο αυτό το διάστημα κάναμε μεγάλη υπομονή, αλλά επειδή το ποτήρι ξεχείλισε, χρησιμοποιούμε τον μοναδικό τις τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε, αυτόν της νομικής υπεράσπισης για την αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι των προσβλητικών αφηγημάτων», αναφέρεται στο εξώδικο.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, σχολιάζοντας την κίνηση του Παναθηναϊκού να στείλει εξώδικο στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την αποστολή εξωδίκου στον προπονητή μας, προχωράει σε μια πρωτοφανή κωμική κίνηση, νομίζοντας πως έτσι θα σταματήσουν να ακούγονται οι αλήθειες οι οποίες αποτυπώνονται στα πέναλτι που έχει κερδίσει η κάθε ομάδα και τα εις βάρος της τη φετινή σεζόν και όχι μόνο.

Ο προπονητής και άνθρωπος Ράζβαν Λουτσέσκου έχει την πλήρη αποδοχή, υποστήριξη, εκτίμησή μας και οποιαδήποτε νομική κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει απέναντί της την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι εκείνον.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εργάζεται πάντα για διαφάνεια και ειλικρίνεια και θα προστατεύει το δικαίωμα όλων για τις αξιολογικές τους κρίσεις.

Οι δηλώσεις του προπονητή μας δεν δυσφήμησαν ποτέ κανέναν Παναθηναϊκό, αλλά τους διαιτητές που τον προστάτευσαν, σύμφωνα με την αξιολογική κρίση του προπονητή και είναι αυτονόητο πως οι δηλώσεις του προπονητή μας ταυτίζονται με τις απόψεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναρωτιόμαστε αν τελικά υπάρχει σύστημα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως καταγγέλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ακόμη και στο ίδιο εξώδικο, που καλεί έναν άνθρωπο να ανακαλέσει τις διαμαρτυρίες του για ένα σύστημα διαφθοράς.

Σε κάθε περίπτωση, και ενόψει των τεσσάρων αγώνων μεταξύ των δυο ομάδων ως το τέλος της σεζόν, σε γεμάτα γήπεδα και κρίσιμα για τους εγχώριους τίτλους, ευχόμαστε αφενός να επικρατήσει ψυχραιμία και αφετέρου να μην δικαιωθούν πικρά οι απόψεις μας».

Σχετικές αναρτήσεις

Διεύρυνση του επιδόματος παιδιού στις αγρότισσες μητέρες

News Room G

Απάντηση του τουρκικού ΥΠΕΞ στην αντίδραση του Ισραήλ για τις δηλώσεις Ερντογάν

News Room G

Το Υπουργείο Πολιτισμού εξαγόρασε το βιομηχανικό συγκρότημα επί της Πειραιώς 260

News Room G