magdasnews.gr
News

Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας!

Ένοχη κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και την απόπειρα σε βάρος της.

«Κηρύσσει ομόφωνα ένοχη την κατηγορούμενη για την κατ’ εξακολούθηση πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως κατηγορείται και δη για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 11/4/2021 και την τετελεσμένη ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 29/1/2022 τελώντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», είπε η πρόεδρος.

Με την απόφασή του το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση «καταπέλτη» που είχε κάνει στο ακροατήριο στις 25 Ιανουαρίου η εισαγγελέας της έδρας Ευαγγελία Σπυριδωνίδου, ζητώντας την ενοχή της κατηγορούμενης μητέρας και για τα δυο αυτά κακουργήματα.

Το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα τα εκκρεμή αιτήματα της κατηγορούμενης (πχ. προσκόμιση σάκου αναζωογόνησης της ΜΕΘ Παίδων, διενέργεια περαιτέρω γονιδιακού ελέγχου).

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας η 35χρονη μητέρα από την Πάτρα επιχείρησε να αφαιρέσει τη ζωή της προωτότοκης κόρης της πρώτη φορά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας με αποτέλεσμα το παιδί να καταστεί τετραπληγικό. Στη συνέχεια, βάση του κατηγορητηρίου που έκανε δεκτό το δικαστήριο, η κατηγορούμενη αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού της στο νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» με χορήγηση μεγάλης δόσης κεταμίνης.

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάνιο είδος ψαριού «πιάστηκε» στη Φθιώτιδα – Δείτε φωτογραφία

Newsroom

Ο Γιάννης Μανιάτης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

News Room G

Μπεος σε δημοτικό σύμβουλο: «Εσύ σίγουρα θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία»

News Room G