magdasnews.gr
Της…tv

Επέστρεψε στην εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου – «Δόξα τω Θεώ είμαι καλά»

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε σήμερα (6/2) στην εκπομπή της μετά την εκτάκτως αποχώρησή της χθες, αναφέροντας ότι δεν αισθανόταν καλά και χρειαζόταν να πάει στο νοσοκομείο.

Κατά την έναρξη της σημερινής εκπομπής της, ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για τα μηνύματά τους και αναφέρθηκε στην σημασία του να δίνουμε σημασία στα σημάδια που μας δίνει το σώμα μας και να τα εξετάζουμε για να εξακριβώσουμε την κατάστασή μας.

Επιπλέον, ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι ο συνεργάτης της, Ανδρέας, δεν θα βρίσκεται σήμερα στην εκπομπή λόγω ίωσης, ενώ τον ευχήθηκε περαστικά, μοιραζόμενη μία αστείρευτη ατάκα που της είπε κατά την τηλεφωνική της επικοινωνία μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η παρουσιάστρια αποχώρησε από την εκπομπής της λέγοντας: «Επιστρέψαμε. Συγγνώμη, απλά για να το ξεκαθαρίσω, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Επειδή δεν νιώθω καθόλου καλά, θα χρειαστεί να πάω μέχρι το νοσοκομείο. Να κάνω ένα τυπικό έλεγχο, για να μην είναι κάτι ανησυχητικό, δεν θα είναι. Οπότε αφήνω τα παιδιά να συνεχίσουν, ευχαριστώ πάρα πολύ. Γρηγόρη μου κάτσε εδώ. Ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ. Εντάξει, πάμε να συνεχίσετε».

Σχετικές αναρτήσεις

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Ζήνας Κουτσελίνη

News Room G

Ναυάγιο για το «Ναυάγιο» του MEGA

News Room G

Survivor:Ποιά αποχωρεί απόψε;

News Room G