magdasnews.gr
People & Politics

Επόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Τεμπονέρας;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες μέρες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχοντας διαγράψει ιστορικά στελέχη του κόμματος έχει δημιουργήσει πολλές εσωτερικές έριδες και φωνές οι οποίες ζητάνε επιτακτικά την αποχώρηση του απο την ηγεσία.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Magdasnews λένε οτι η Προεδρεία του Στέφανου Κασσελάκη τελείωσε. Μετά την αποχώρηση της Ομπρέλας αλλά και άλλων ιστορικών στελεχών έρχετε και η δημιουργία μιας νέας Κοινοβουλευτικής ομάδας μέσα απο τα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ με πρόεδρο την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει χάσει την εμπιστοσύνη των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι, βολιδοσκοπούν ως επόμενο Πρόεδρο τον Διονύση Τεμπονέρα ο οποίος, έχει δημιουργήσει την δική του τάση μέσα στο κόμμα και αυτήν την στιγμή φαίνεται να είναι ο μόνος που μπορεί να μαζέψει την κατάσταση.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας έχει αρχίσει να «κερδίζει» τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λόγο της σοβαρής του στάσης, διαχώρισε την θέση του για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος ασκώντας σκληρή κριτική στον Πρόεδρο και δεν έχει δείξει πρόθεση να ενταχθεί στο νέο κόμμα της Έφη Αχτσιόγλου το οποίο, φαίνεται πως θα αποτελέσει καταφύγιο για πολλά στεέχη της αριστεράς.

Το συγκεκριμένο σενάριο φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό να γίνει καθώς όπως φαίνεται για τον Στέφανο Κασσελάκη «the game is over».

Σχετικές αναρτήσεις

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για Ημέρα της Γυναίκας: Έχουμε στο μυαλό τις γυναίκες της Ουκρανίας

News Room A

Ραφαέλα Καρά: Έφυγε από τη ζωή το κορίτσι που έμαθε στις γυναίκες ότι η απόλαυση δεν είναι αμαρτία

News Room A

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: “Του χρόνου όλα θα είναι καλύτερα”

News Room A