magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Έρχεται στο Netflix, η πρώτη σειρά από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Έρχεται στο Netflix, η πρώτη σειρά από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Την πρώτη τους τηλεοπτική σειρά ετοιμάζουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, μέσω της εταιρείας παραγωγής, που έχουν ιδρύσει υπό το όνομα Archewell Productions.

Πρόκειται για σειρά ντοκιμαντέρ σχετικά με τα παιχνίδια Invictus, η οποία θα έχει τίτλο Heart of Invictus. Το ντοκιμαντέρ θα πραγματεύεται την πορεία των διαγωνιζόμενων και τον διοργανωτών προς του Aγώνες της Χάγης, οι οποίοι αρχικά ήταν προγραμματισμένοι για το Μάιο του 2020.

Οι Αγώνες έχουν μεταφερθεί για τον επόμενο χρόνο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Παράλληλα, το ντοκιμαντέρ θα ασχοληθεί με τραυματισμούς και διάφορες ασθένειες που έχουν αντιμετωπίσει οι συμμετέχοντες και οι οποίες τους έχουν αλλάξει τη ζωή. Σκηνοθέτης θα είναι ο Orlando von Einsiedel και παραγωγός η Joanna Natasegara. Οι δυο τους έχουν κερδίσει βραβείο Όσκαρ για το The White Helmets του 2016.

Ο πρίγκιπας Χάρι ο οποίος μάλιστα θα εμφανιστεί μπροστά στην κάμερα, ενώ έχει ρόλο και εκτελεστικού παραγωγού, δηλώνει ενθουσιασμένος για τη σειρά και αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Από τα πρώτα παιχνίδια Invictus το 2014, γνωρίζαμε ότι κάθε αγωνιζόμενος θα συνεισφέρει με τον δικό του εξαιρετικό τρόπο σε ένα μωσαϊκό ανθεκτικότητας και αποφασιστικότητας. Ως πρώτη σειρά της Archewell Productions με το Netflix, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Invictus Games, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για το ταξίδι μπροστά μας ή για την υπερηφάνεια της κοινότητας Invictus για τη συνεχή έμπνευση».

Τα Invictus Games είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως στην οποία συμμετέχουν τραυματισμένοι βετεράνοι του στρατού και σωμάτων ασφαλείας. Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι έχει υπογράψει πολυετή συμφωνία με το Netflix. Μέσω της Archewell Productions το ζευγάρι πρόκειται να δημιουργήσει περιεχόμενο ντοκιμαντέρ, δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους, σειρές και παιδικά προγράμματα.

Όπως έχουν δηλώσει οι ίδιοι θα εστιάσουν στη δημιουργία περιεχομένου που θα ενημερώνει αλλά και θα δίνει ελπίδα.

Σχετικές αναρτήσεις

Κλυταιμνήστρα από τους tg STAN: Παγκόσμια Πρεμιέρα το Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 στο Ανοιχτό Θέατρο Παλαιού Ελαιουργείου

News Room A

Λαμπρά εγκαίνια στην Πάρο για την έκθεση των Γιώργου Σταθόπουλου – Λάκη Λαζόπουλου παρουσία των δύο καλλιτεχνών

News Room

Μάγεψαν οι Πυξ Λαξ στo Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

News Room A