magdasnews.gr
News

Εξαγριωμένοι γονείς στη Λάρισα με 65χρονο: Έριξε φυτοφάρμακο κοντά σε νηπιαγωγείο!

Σοκάρει η καταγγελία κατά άνδρα ο οποίος έριξε φυτοφάρμακο κοντά σε νηπιαγωγείο στη Λάρισα.

«Χθες το μεσημέρι γύρω στη μία-μιάμιση η ώρα μας παίρνουν τηλέφωνο από το σχολείο και μας είπαν ότι: ”Ελάτε να πάρετε τα παιδιά σας γιατί βρέθηκαν φυτοφάρμακα στην αυλή και τα έριξε κάποιος”», κατήγγειλε πατέρας στο Mega.

Οι γονείς έπαθαν σοκ όταν παρέλαβαν e-mail που τους ενημέρωνε πως το σχολείο θα παραμείνει κλειστό, γιατί κάποιος γείτονας έχει ψεκάσει με φάρμακο τα φυτά που βρίσκονται στην αυλή του νηπιαγωγείου.

«Ψέκασε ο γείτονας δίπλα. Ανησυχήσαμε, βέβαια. Πιστεύω ότι πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι. Παιδάκια είναι εδώ πέρα. Δηλαδή αν ήταν το εγγόνι του θα το έκανε; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για την ασφάλεια των παιδιών μας. Ο γιος μου καθημερινά κόβει λουλούδι και μου το φέρνει το μεσημέρι».

Τι υποστηρίζει ο 65χρονος

Ο 65χρονος άνδρας που μένει δίπλα από το νηπιαγωγείο παραδέχθηκε πως έχει ρίξει εδώ και μέρες ένα είδος φυτοφαρμάκου για να ξεραθούν τα χόρτα. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως αυτό έγινε μόνο στον χώρο του σπιτιού του.

«Το νηπιαγωγείο με το σπίτι του εντολέα μου πράγματι γειτνιάζουν. Το συγκεκριμένο φάρμακο δεν αφήνει υπολειμματικότητα και είναι φάρμακο επαφής», ανέφερε η Νικολέτα Μπούρνοβα, δικηγόρος του 65χρονου.

Η ίδια, μιλώντας στο LIVE NEWS, σημείωσε ότι όσα λέγονται για την υπόθεση «μεταφέρουν την εικόνα ενός ανθρώπου που επειδή ενοχλήθηκε από τα παιδιά έφτασε στο σημείο να ρίξει φυτοφάρμακο».

Σχετικές αναρτήσεις

Αραβικό ενδιαφέρον για επενδύσεις σε τεχνολογία στην Ελλάδα

News Room G

Προτάσεις βελτίωσης της ΚΑΠ καταθέτει η Ελλάδα στο σημερινό συμβούλιο υπουργών

News Room G

Δημοσίευμα «βόμβα»: «Ο Κάρολος έχει καρκίνο στο πάγκρεας, του μένουν δύο χρόνια ζωής» – Έτοιμα τα σχέδια για την κηδεία του

Newsroom