magdasnews.gr
People & Politics

Φωτογραφίες: Σε ποιο συνέδριο «συναντήθηκαν» Μητσοτάκης και Κασσελάκης

Μητσοτάκης Κασσελάκης

Το συνέδριο της πρωτοβουλίας «The Upfront Initiative» που συνδιοργάνωσαν η LiFO και η εταιρεία επικοινωνίας Tsomokos επέστρεψε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 14 Μαρτίου 2024, στο Ωδείο Αθηνών.

Πρόκειται για μία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα πρωτοβουλία, η οποία στοχεύει στην προώθηση της ισότητας, της συμπερίληψης, της ποικιλομορφίας και της ορατότητας στους εργασιακούς χώρους και στην κοινωνία.

Στη λίστα των φετινών καλεσμένων/ομιλητών, ήταν μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιώργος Καπουτζίδης
Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιώργος Καπουτζίδης
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης κόρη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κόρη του, Σοφία
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
Γιώργος Καπουτζίδης
Γιώργος Καπουτζίδης
Γιώργος Καπουτζίδης Κατερίνα Βρανά
Γιώργος Καπουτζίδης, Κατερίνα Βρανά

Σκοπός του «The Upfront Initiative» είναι να συμβάλει στην εξάλειψη των προκαταλήψεων και των στερεοτύπων που εμποδίζουν την ίση πρόσβαση και την επαγγελματική εξέλιξη των ατόμων που αντιμετωπίζονται με καχυποψία ή μεροληψία λόγω φυλής, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου, θρησκευτικών πεποιθήσεων και αναπηρίας και ταυτόχρονα να βοηθήσει τις εταιρείες να αναθεωρήσουν κανόνες και πρακτικές που έχουν τις ρίζες τους σε συγκεκριμένα πρότυπα αποκλεισμού, ρατσισμού και περιθωριοποίησης.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Σχετικές αναρτήσεις

Άκης Τσοχατζόπουλος: Αυτή την ώρα η κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο – Η στιγμή που η Βίκυ Σταμάτη καταρρέει μπροστά στο φέρετρο (video)

News Room A

Ανέστης Βλάχος: Θλίψη στην κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού

News Room A

Oικογενειακές στιγμές για τον πρωθυπουργό | Δείτε που πήγε με το γιό του

News Room A