magdasnews.gr
News

Φραστικό επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ Κυριάκου Βελόπουλου και Τζώρτζιας Κεφαλά:– «Είσαι μάνα εσύ;»

Ένταση καταγράφηκε στη Βουλή μεταξύ του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, και της βουλευτού της Πλεύσης Ελευθερίας, Τζώρτζιας Κεφαλά, σύμφωνα με αποκαλύψεις της ίδιας της τραγουδίστριας.

Κατά τη διήγησή της στον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο Κυριάκος Βελόπουλος προσπάθησε να επικοινωνήσει με τα παιδιά που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις από τα θεωρεία του κοινοβουλίου. Ωστόσο, τα σχόλια του φαίνεται να προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια της Τζώρτζιας Κεφαλά, που την στιγμή εκείνη βρισκόταν στα έδρανα μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας.

“Φαντάζομαι ποια κριτική θα έχεις δεχθεί και ποιες συμβουλές. ‘Μην το κάνεις αυτό στο παιδί σου’, ‘Πώς είσαι έτσι;’, ‘Αναθρέφεις τα παιδιά σου σωστά'”, σχολίασε ο παρουσιαστής του “Πρωίαν σε είδον”.

“Μα και μέσα στη Βουλή έγινε ένα επεισόδιο με τον κύριο Βελόπουλο, ο οποίος άρχισε να μιλάει στα παιδιά που έρχονται στα θεωρεία ως επισκέπτες. Του λέω ‘μη μιλάς στα παιδιά’… και μου λέει ‘είσαι μάνα εσύ;'”, ανέφερε γελώντας η Τζώρτζια Κεφαλά.

“Είσαι μάνα εσύ; Και γελάς… Μ’ αρέσει που το παίρνεις έτσι αστεία”, σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

“Μα τι να πω; Αυτά δείχνουν τι είναι ο καθένας”, επεσήμανε η Τζώρτζια Κεφαλά σχετικά με το περιστατικό.

«Την Τρίτη είναι στο πρόγραμμα να μας φέρουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια να το διαβάσουμε. Εννοείται πως θα υπερψηφίσω. Είναι πολύ ωραίο να υπάρχει κοινωνικός διάλογος αλλά πρέπει να σταματήσουμε να συζητάμε για το αν πρέπει να τηρήσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα ή όχι.

Δεν είναι μόνο τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά και οι τρανς γονείς. Όλοι ξέρουμε ανθρώπους με τέτοιες περιπτώσεις, κάπως πρέπει να καλυφθούν και αυτοί», ανέφερε σε άλλο σημείο για το φλέγον πολιτικό ζήτημα των ημερών η Τζώρτζια Κεφαλά.

Σχετικές αναρτήσεις

Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο απογευματινό χειρουργείο την ερχόμενη Τρίτη

News Room G

Ο πρόεδρος της Π.E.P.I.E.U-PUPYC, Cpt. Γιώργος Βάλλης σε συνέντευξη του στην εκπομπή ‘’ΑΛΗΘΕΙΕΣ με την Ζίνα’’

News Room G

«Πως θα είναι ο καιρός μέχρι αρχές Φεβρουαρίου;» – οι μετεωρολόγοι μας απαντούν

News Room G