magdasnews.gr
News

Φρίκη: Βγήκε ραντεβού με 19χρονη, την σκότωσε και μετά την διαμέλισε με πριόνι!

Ένας άνδρας από το Μιλγουόκι των ΗΠΑ φέρεται να δολοφόνησε μια φοιτήτρια μετά από ραντεβού τους και στη συνέχεια διαμέλισε το σώμα της με ένα πριόνι και σκόρπισε τα κομμάτια της σε όλη την πόλη, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Ο 33χρονος Maxwell Anderson κατηγορήθηκε την Παρασκευή για τον φόνο της 19χρονης Sade Carleena Robinson, η οποία εξαφανίστηκε μετά το ραντεβού που φέρεται να είχε μαζί του την 1η Απριλίου, σύμφωνα με το CNN.

Το θύμα σπούδαζε ποινική δικαιοσύνη στο Τεχνικό Κολέγιο του Μιλγουόκι.

Φέρεται να μίλησε με έναν υπάλληλο στην πολυκατοικία της για το πόσο ενθουσιασμένη ήταν που θα πήγαινε ραντεβού εκείνο το βράδυ, σύμφωνα με καταγγελία κατά του Άντερσον.

«Έχω όρεξη για θαλασσινά», έγραψε σε μήνυμα προς τον 33χρονο προτού οι δυο τους συναντηθούν για φαγητό. Όλα καλά, μέχρι που η Robinson δεν πήγε ποτέ, την επόμενη ημέρα, στην πιτσαρία όπου δούλευε. Τότε φίλοι και συνάδερφοι σήμαναν συναγερμό.

Η Αστυνομία προχώρησε σε έλεγχο στο σπίτι της αλλά δεν την βρήκε. Στις 3 Απριλίου εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της, σοβαρά πυρπολημένο σε μια γωνιά του δρόμου στο βόρειο Μιλγουόκι. Εντός του οχήματος βρέθηκαν και υπολείμματα των ρούχων που φορούσε το βράδυ του ραντεβού.

Αργότερα την ίδια ημέρα εντοπίστηκε ένα κομμένο πόδι στο πάρκο της λίμνης Μίσιγκαν με τον έλεγχο DNA να δείχνει ότι ήταν το άκρο της νεαρής κοπέλας.

Τις ημέρες που ακολούθησαν βρέθηκαν σε διάφορα σημεία τμήματα της σορού της με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν στις 4 Απριλίου τον Anderson.

«Ήταν ένας πανέμορφος άγγελος…»

Η έρευνα που ακολούθησε έδειξε ότι η 19χρονη είχε πάει στο σπίτι του 33χρονου στις 9 το βράδυ της 1ης Απριλίου με το κινητό της να δίνει σήματα από διάφορα σημεία του Μιλγουόκι μετά τα μεσάνυχτα πριν να σβήσει στις 4:30 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας στο πάρκο στο οποίο βρέθηκε το κομμένο πόδι της κοπέλας.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με αυτό της 19χρονης και ένα άτομο να πηγαινοέρχεται από αυτό στο πάρκο με τον Άντερσον να καταγράφεται να επιβιβάζεται σε λεωφορείο στην ίδια περιοχή και να επιστρέφει στο σπίτι του ώρες μετά το άγριο έγκλημα.

«Ποιος άρρωστος θα μπορούσε να κάνει αυτό στο μωρό μου; Δεν είχε πειράξει κανέναν. Ήταν ένας πανέμορφος άγγελος» δήλωσε οργισμένη η μητέρα της 19χρονης μετά την απαγγελία των κατηγοριών σε βάρος του 33χρονου.

Σύμφωνα με τη New York Post ο 33χρονος είχε καταδικαστεί τρεις φορές στο παρελθόν για περιστατικά άσκησης βίας.

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΟΚ στην Παραλιακή:Αλεπού βρέθηκε νεκρή με κομμένη ουρά και τραύμα στο λαιμό

News Room G

Κασσελάκης: Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να αγοράσει χρόνο και όχι να λύσει τα προβλήματα των αγροτών

News Room G

Έλεγχος 856 οχημάτων και βεβαίωση 340 παραβάσεων οδηγών στην Θεσσαλονίκη

News Room G