magdasnews.gr
Χωρίς κατηγορία

Φτάνουν στην Αθήνα τα πρώτα τρακτέρ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΠΛΟΚΑ

Το κομβόι με τα τρακτέρ που ξεκίνησε από το Κάστρο της Βοιωτίας έφτασε στην Αθήνα, ετοιμότατο να συμμετάσχει στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα ξεκινήσει στις 18:30 από την πλατεία Ομόνοιας.

Οι περίπου 150 αγρότες με τα γεωργικά μηχανήματά τους πέρασαν από τα διόδια με τη συνοδεία της Αστυνομίας, ενώ προγραμματίζουν τη συγκέντρωσή τους στην πλατεία Ομονοίας στις 17:30, ενώ η πορεία τους προς το Σύνταγμα θα ξεκινήσει στις 18:30.

Παράλληλα, αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι από όλη την Ελλάδα φτάνουν στην Αθήνα με περισσότερα από εξήντα λεωφορεία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, τα λεωφορεία αυτά θα σταθμεύσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο για να μην επιβαρυνθεί η κυκλοφορία.

Επιπλέον, αγρότες από την Κρήτη έφτασαν στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω των μέτρων, αναμένεται να πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις και στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν είναι οι εξής:

– Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα: Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη. Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

– Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

– Η Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.

– Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Δολοφονία Ναβάλνι: Η Γαλλία απαιτεί τη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας για τον θάνατο του

News Room G

Από την Κυριακή αλλάζει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες – Τι λένε οι μετεωρολόγοι

News Room G

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη του για να με δείρει!»

Newsroom