magdasnews.gr
Χωρίς κατηγορία

Από την Κυριακή αλλάζει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες – Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Η καλοκαιρινή αύρα παραμένει εδώ και σήμερα, με ηπίους καιρικούς όρους και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες.

Ωστόσο, στο ανατολικό – νοτιοανατολικό Αιγαίο μπορεί να περιμένουμε μεμονωμένες τοπικές βροχές. Η πρόβλεψη για περισσότερες βροχές επεκτείνεται στις επόμενες ημέρες, ειδικά στο ανατολικό – νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου αναμένεται να εμφανιστεί μια πιο οργανωμένη κακοκαιρία από την Κυριακή και μετά, σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Παράλληλα, ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θεόδωρος Κολυδάς, προβλέπει υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και το Σάββατο. Αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες βροχές στα δυτικά και στο Ανατολικό Αιγαίο την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Ωστόσο, αλλαγή στον καιρό προβλέπεται από την Κυριακή, ξεκινώντας από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες, ενώ θα υπάρχουν και πολύ ισχυροί νοτιάδες.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, επισημαίνει ότι και την Πέμπτη θα υπάρξουν τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες στο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και το ανατολικό Αιγαίο. Μικρές βροχές μπορεί να πέσουν και στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη.

Στα Δωδεκάνησα αναμένεται βροχή έως το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ στην υπόλοιπη χώρα την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΟΚ: Τη δολοφόνησε ο σύζυγός της και πέταξε το πτώμα έξω από το σπίτι των γονιών της

News Room G

Έρευνα συνδέει την κατάθλιψη με τη θερμοκρασία του σώματος

News Room G

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι κατέρριψε ισραηλινό drone πάνω από το λιβανικό έδαφος

News Room G