magdasnews.gr
People & Politics

Για δείπνο στο εστιατόριο του Κοντιζά ο Κασσελάκης μετά τη συνέντευξη στον Ευαγγελάτο

Ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού «άνοιξε το σπίτι του» στον Νίκο Ευαγγελάτο για τη συνέντευξη που έδωσε χθες στο Live News του MEGA, μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ αλλά και μερικούς ακόμα φίλους, δείπνησαν στο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά, όπου και «έτρωγαν ράμεν».

Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη Big Mouth του powergame.gr. Εν τω μεταξύ, όμως, και με το Πάσχα να κοντοζυγώνει, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν άφησε στην τύχη του το πού θα περάσει τις άγιες αυτές ημέρες. Σύμφωνα με την ίδια στήλη, έχει ήδη κλείσει να πάει στην Κέρκυρα, θεωρώντας ότι είναι ο τόπος που γιορτάζουν με τον «καλύτερο τρόπο τις αναστάσιμες (και όχι μόνο) μέρες». Βέβαια, υπενθυμίζεται ότι και ο Αλέξης Τσίπρας εκεί είχε περάσει το Πάσχα πριν την ήττα στις διπλές εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου και του Ιουνίου.

«Το δείπνο στο εστιατόριο του Κοντιζά… Ύστερα από μια γεμάτη μέρα που είχε ο πρόεδρος Stefanos, είπε το βράδυ να χαλαρώσει μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ, και καλούς φίλους. Βλέπετε, το να ξεναγείς στο σπίτι σου τον συναγωνιστή Νίκο Ευαγγελάτο και μετά να πρέπει να περάσεις και από τη βάσανο των ερωτήσεών του για πολιτική είναι πολύ κουραστικό, σε σημείο που ο Stefanos θα έπρεπε να πάρει χθες βαρέα και ανθυγιεινά. Χθες βράδυ, λοιπόν, είπε να κάνει μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, που, όπως μας αποκάλυψε στη συνέντευξή του, το αγαπούν πολύ. Έτσι, λοιπόν, πήγε στο Tanpopo, στο εστιατόριο του γνωστού σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Αριστείδου και Ευριπίδου γωνία. Όπως μου μετέφερε ο ρεπόρτερ που έχω στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα του καθόταν ο Τάιλερ και κάτι φίλοι τους και έτρωγαν κάτι ράμεν. Ας πει όμως κάποιος στον πρόεδρο Στέφανο ότι αν συνεχίσει με ράμεν και όχι με κάνα πιλάφι με οφτό, θα συνεχίσει και ο κόσμος να τον περνάει για αμερικανάκι. Και το Πάσχα στην Κέρκυρα για τον Stefanos» γράφουν στην στήλη.

Σχετικές αναρτήσεις

Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος: Ο μαθητής από τη Θεσσαλονίκη που έγινε δεκτός στο Yale με υποτροφία 97%

News Room A

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα Λεωνίδας Πελεκανάκης

News Room A

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Να εμβολιαστούν όλοι άνευ επιφυλάξεως»

News Room A