magdasnews.gr
News

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η συζήτηση του νομοσχεδίου για την οπαδική βία

VOULI

Κατά τη δεύτερη ημέρα της συζήτησης του σχεδίου νόμου για τα «Έκτακτα μέτρα απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων και παρουσίας θεατών σε αγώνες ποδοσφαίρου για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», η Ολομέλεια της Βουλής συνεχίζει τη συζήτηση, με αναμενόμενη ψηφοφορία το απόγευμα.

Προβλέπεται επίσης η ψηφοφορία για την υπουργική τροπολογία σχετικά με τον καθορισμό του κατώτατου μισθού για το 2024, καθώς και οι ρυθμίσεις για το αγροτικό ρεύμα στους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel.

Χθες, οι πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των κομμάτων και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παρενέβησαν στη συζήτηση, ενώ εκφώνησαν τις θέσεις τους 35 βουλευτές. Η υπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, υποστήριξε τη διάταξη για τον καθορισμό του κατώτατου μισθού, ενώ ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Τριαντόπουλος, παρενέβη για τις ρυθμίσεις για το αγροτικό ρεύμα σε πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία Daniel.

Η σημερινή συνεδρίαση ξεκίνησε στις 10 το πρωί.

Σχετικές αναρτήσεις

Σοκ στη Γλυφάδα: Αυτοκτόνησε άνδρας – Χτυπούσε τη γυναίκα του και αυτοπυροβολήθηκε μόλις κατάλαβε τους αστυνομικούς!

Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης: Εμείς στεκόμαστε με αίσθημα ευθύνης στο ζήτημα της βίας, όταν εσείς περιμένατε τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου για να πάτε 200 ονόματα σεσημασμένων στη δικαιοσύνη

News Room G

Συγκλονίζει ο πατέρας της Τοπαλούδη μετά τη δολοφονία της Κυριακής: «Είχαν διώξει και την Ελένη μας όταν είχε καταγγείλει βιασμό!»

Newsroom