magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Μάγδα Τσέγκου:Γιατί οι “Αλήθειες Με Τη Ζήνα” κέρδισαν το κοινό

Η Μάγδα Τσέγκου στη Ζήνα Κουτσελίνη

Η τηλεοπτική μας συνάντηση με τη Ζήνα Κουτσελίνη και την δημοσιογραφική της ομάδα, ήταν για μένα μία ξεχωριστή επαγγελματική εμπειρία.

Ήταν η δεύτερη φορά που αποδέχθηκα την πρόσκληση να είμαι φιλοξενούμενη στο studio, προκειμένου να σχολιάσω μαζί με την ομάδα τα αποκλειστικά θέματα της εκπομπής και ομολογώ πως βρέθηκα μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη.

Διαπίστωσα με πολύ χαρά, πως ο κόσμος αγαπά τη Ζήνα και δίνει “ψήφο εμπιστοσύνης” στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, γιατί ξεχωρίζει στο δημοσιογραφικό τοπίο της τηλεόρασης. Κάθε μέρα τα νούμερα τηλεθέασης, σχεδόν αγγίζουν την κορυφή από τις 12:00 έως και τις 14:00 και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.

 

 

Βρισκόμενη εκεί λοιπόν, διαπίστωσα ότι μπροστά και πίσω από τις κάμερες, συμβαίνει ακριβώς αυτό που αντιλαμβάνονται και οι τηλεθεατές. Όπως έχει πει και η Ζήνα Κουτσελίνη πολλές φορές, η κάμερα δεν μπορεί να κρύψει τίποτα και όλα βγαίνουν στο φως. Και η “αλήθεια”, αλλά και το “φως” σε αυτή την εκπομπή, πρωταγωνιστούν, κυριαρχούν και διαπιστώνω ότι αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας τους.

Η Ζήνα Κουτσελίνη σέβεται, εκτιμά και μοιράζεται με τους τηλεθεατές, όλη τη δουλειά και το ρεπορτάζ που ετοιμάζουν οι συνεργάτες της νυχθημερόν, προκειμένου να έχουν αποκλειστικά θέματα στην εκπομπή τους και ρεπορτάζ με ουσία και πρωτογενές υλικό. Δύο πράγματα που σπανίζουν στην τηλεόραση. Ένα ακόμη στοιχείο που διαπιστώνει κανείς εύκολα πίσω από τις κάμερες, είναι η ενέργεια που έχουν και η ηρεμία κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό συμβαίνει μόνο στα πιο τρελά όνειρα των δημοσιογράφων. Συνηθίζεται στον χώρο μας, άνθρωποι εξουσίας που ηγούνται δημοσιογραφικών ομάδων – παρουσιαστές και αρχισυντάκτες – να βγάζουν στην κυριολεξία όλα τους τα απωθυμένα και τα κόμπλεξ στους συνεργάτες τους. Ακόμη και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Εκεί καταλαβαίνεις τον “άνθρωπο”. Τον πράο, τον κομπλεξικό, τον ανασφαλή, τον cool ή σε συγκεκριμένη περίπτωση, αυτόν που δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω και κυρίως δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν.

 

Η Μάγδα Τσέγκου στη Ζήνα Κουτσελίνη

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, τόσο η παρουσιάστρια, όσο και οι συνεργάτες της, τιμούν και σέβονται το ρεπορτάζ και έχουν ως μοναδικό και απότερο στόχο, να βγαίνουν όντως στον αέρα, οι “Αλήθειες με την Ζήνα”.

Σχετικές αναρτήσεις

Εκδήλωση του Τομέα Εξωτερικών στην Θεσσαλονίκη με τον Σάββα Αναστασιάδη. Όλα όσα έγιναν-Ποιοί παρεβρέθηκαν.

News Room M

Παραλία Γέρακας: Η Χαβάη της Μήλου (video)

News Room A

Η παρουσίαση του βιβλίου της Κυριακής Φράγκου “Νερό! Νερόοοο…” (video)

News Room M