magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Είδαμε την πρεμιέρα της σειράς “NEXT” στο Fox Greece – Η Τεχνητή Νοημοσύνη εναντίον της ανθρωπότητας

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ η νέα σειρά “Next” στο Fox Greece. Πρόκειται για μία σειρά που χωρίς αμφιβολία, θα σε τρομάξει, θα σε κάνει να θέλεις να κρύψεις το κινητό σου και να καλύψεις την κάμερα του υπολογιστή σου.

next σειρά

Τι σχέση σου έχουν η Siri, η Alexa και η Cortana; Είναι οι τρεις διαδικτυακές “προσωπικότητες” που συνδυάζονται στο “Next”, την τεχνητή νοημοσύνη που έρχεται να μας απασχολήσει μέσα από τη νέα σειρά που μας χαρίζει το Fox Greece.

Το Story της σειράς

Ο πρωτοπόρος της Silicon Valley, Paul LeBlanc, ιδρυτής μιας μεγάλης εταιρείας τεχνολογίας, έχτισε την περιουσία και τη φήμη του, με τις εφευρέσεις που ονειρεύτηκε. Μετά από μια σειρά τεχνολογικών ατυχημάτων, ανακαλύπτει ότι η ισχυρή τεχνητή νοημοσύνη που δημιούργησε, με την ονομασία «neXt», χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει για να στρατολογήσει συμμάχους, να χειραγωγήσει ανθρώπους και να συνθλίψει ό,τι σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξή της. Η αποκάλυψη αυτή φέρνει τον Paul αντιμέτωπο με τον μικρότερό του αδελφό, που διευθύνει πλέον την εταιρεία. Ο Paul θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Ειδική Πράκτορα Shea Salazar για να σταματήσουν την ανάπτυξη της «neXt» και το τρομακτικό όραμα που έχει για το μέλλον της ανθρωπότητας.

next σειρά

Η σειρά είναι διαθέσιμη μέσω της Fox Networks Group Greece και προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 21:50 στο FOX

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Γιώργος Περρής τα έδωσε «Όλα και Πολύ» στο Θέατρο Παλλάς

News Room A

“Άσπιλοι Ένοχοι”: Το καθηλωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα, που δε θα αφήνεις από τα χέρια σου!

News Room A

Ο Γιώργος Ντάβλας παρέθεσε δείπνο σε εκλεκτούς καλεσμένους στο μαγευτικό ILIOS Restaurant, προς τιμή του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Βασιλικής Όπερας του Covent Garden

News Room A