magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

HAAN Αντηλιακή Φροντίδα – Ο απαραίτητος σύμμαχος στις καθημερινές μας εξορμήσεις!

Όταν η βιωσιμότητα και η αποτελεσματικότητα συναντούν το στυλ, αναγνωρίζουμε πάντα την εταιρεία ΗΑΑΝ, η οποία φροντίζει το πρόσωπο και το σώμα μας σεβόμενη παράλληλα το περιβάλλον. Αυτό το καλοκαίρι, μας προσφέρει τους δύο απαραίτητους συμμάχους στην προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας μας, ώστε να απολαύσουμε τον ήλιο και τα οφέλη του όπου κι αν βρισκόμαστε.

Η κρέμα προσώπου με SPF30 είναι μια καθημερινή ενυδατική κρέμα ταχείας απορρόφησης που ενυδατώνει την επιδερμίδα του προσώπου μας, ενώ παράλληλα το προστατεύει από τον ήλιο και τη ρύπανση. Με συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ και τη βιταμίνη Ε, διατηρεί το δέρμα μας ενυδατωμένο, βελτιώνει την ελαστικότητά του και καθυστερεί την πρόωρη γήρανση. Το αντηλιακό σώματος με SPF 35 και βιταμίνη Ε, βοηθά στην προστασία του δέρματος από τον ήλιο και απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει υπόλευκο τελείωμα. Προστατεύει από τις ακτίνες UVA, αποτρέποντας έτσι την πρόωρη γήρανση, τη δυσανεξία στον ήλιο και τις διαταραχές της μελάγχρωσης.

Είναι δύο προϊόντα που σέβονται το θαλάσσιο οικοσύστημα και τα κοράλλια, καθώς δεν περιέχουν συστατικά που είναι επιβλαβή για τον ωκεανό και όπως όλα τα προϊόντα της HAAN, είναι και αυτά ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιούμενα. Με το μοναδικό άρωμα Morning Glory από φρέσκο πράσινο τσάι σε συνδυασμό με άρωμα λουλουδιών γκρέιπφρουτ, η HΑΑΝ μας εγγυάται ένα μυρωδάτο καλοκαίρι με απόλυτη προστασία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο [email protected]

 

Σχετικές αναρτήσεις

LVMH Watch Week: Η παρουσίαση των νέων μοντέλων του 2022 και η συμμετοχή των κοσμηματοπωλείων GOFAS

News Room A

Αναγούλες στην εγκυμοσύνη: Δείτε πότε αρχίζουν να υποχωρούν

News Room

Δείτε πως ήταν 17 Γυναίκες-είδωλα των ’90s και ΠΩΣ είναι σήμερα και θα Πιστέψετε ότι έχουν Ανακαλύψει το Ελιξίριο της Νεότητας!

News Room