magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Το”Music Diaries” για δύο συναυλίες στην Ιταλία

Το “Music Diaries” International Workshop Festival σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό LAMS Laboratorio Arte Musica e Spettacolodi Matera θα παρουσιάσουν στις 19 και 23 Ιουλίου δύο εξαιρετικές συναυλίες στην Μάτερα της Ιταλίας. Η πρώτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον εκθαμβωτικό χώρο του Μοναστηριού Montascaglioso, ενώ η δεύτερη θα λάβει χώρα στην Sala Levi Palazzo Lanfranchi.

Στη Μάτερα θα υπάρξει μία σπάνια καλλιτεχνική συνεύρεση με σκοπό την ανταλλαγή μουσικών γνώσεων και εμπειριών μεταξύ των καλλιτεχνών και των συμμετεχόντων. Η Μάτερα, με την ιστορική της τοποθεσία και τη φυσική ομορφιά της, προσφέρει ένα απαράμιλλο περιβάλλον για αυτές τις συναυλίες.

Alakiozidou e Rigato photo kallifoni sarantakou
Alakiozidou e Rigato photo kallifoni sarantakou

Καλλιτέχνες και συμμετέχοντες του φεστιβάλ από όλο τον κόσμο θα συνδυάσουν τις δυνάμεις τους για μοναδικές ερμηνείες και μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.
Οι παραπάνω συναυλίες έρχονται μετά την πραγματοποίηση του φεστιβαλ “Music Diaries” International Workshop Festival που έγινε στη Θεσσαλονίκη στο Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας-Χορτιάτη, στις 23 έως στις 25 Ιουνίου και προσέλκυσε πολλούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε masterclasses ερμηνείας και τεχνικής, καθώς και να συμμετέχουν σε ακαδημαϊκή έρευνα. Οι δραστηριότητες που προσφέρθηκαν, προώθησαν τις νέες τάσεις στη διεθνή μουσική σκηνή και παρείχαν στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία γεμάτη έμπνευση και δημιουργία.
Επιπλέον, διακεκριμένοι μουσικοί ερμηνευτές διεθνούς φήμης παρουσίασαν το έργο τους μέσω συναυλιών, διαλέξεων, εργαστηρίων και masterclasses. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν νέες τεχνικές, να εμπνευστούν από τις ερμηνείες των καλλιτεχνών και να εμβαθύνουν στη μουσική έρευνα.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του “Music Diaries” International Workshop Festival ήταν η παρουσίαση πρωτοποριακών και νέων τάσεων στον χώρο της μουσικής και της έρευνας. Καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε ένα open forum, προσφέροντας μια πολυποίκιλη προοπτική στους συμμετέχοντες και συμβάλλοντας στην πλούσια διαμόρφωση μουσικών προσεγγίσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.musicdiariesfestival.com.

Υπεύθυνος Eπικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: [email protected] και [email protected]

Σχετικές αναρτήσεις

Όλες οι νέες σειρές και οι ταινίες που βλέπουμε στο Netflix αυτή την εβδομάδα

News Room A

Charity Dinner της Dr. Vet Νικολέτας Σερέτη για την φιλοζωική ένωση “Save the Tails” στο αγαπημένο Summer Restaurant “Voe”

News Room A

Netflix Top 10: Αυτές τις σειρές και ταινίες βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή

News Room A