magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η απόλυτη τάση ομορφιάς για ακαταμάχητο βλέμμα!

Οι extension βλεφαρίδες, η πιο δημοφιλής τεχνική στο εξωτερικό, υπόσχεται ακαταμάχητη όψη και εντυπωσιακό βλέμμα, ενώ ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας.

Η beauty expert Έλενα Κοκκαλίδου εγγυάται ένα φυσικό και υπέροχο αποτέλεσμα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην τοποθέτηση των επιπρόσθετων βλεφαρίδων στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών χρησιμοποιώντας την τεχνική “One by One”.

Η σωστή εφαρμογή και τοποθέτηση των επιπρόσθετων βλεφαρίδων θα σου χαρίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείς, εξάλλου το βλέμμα μιας γυναίκας είναι το Α και το Ω! Βλεφαρίδες με εντυπωσιακό όγκο και μήκος, είναι το μυστικό για ένα σαγηνευτικό βλέμμα και για εμφανίσεις που θα κλέψουν την παράσταση. Ανανεώστε την εμφάνισή σας με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο και αποκτήστε το πιο εντυπωσιακό βλέμμα, δίχως ίχνος μακιγιάζ.

Η Έλενα Κοκκαλίδου, εξειδικεύεται στις extension βλεφαρίδες και είναι η αγαπημένη πολλών επωνύμων για το πιο μαγευτικό αποτέλεσμα ομορφιάς!

Μάθε περισσότερα από το Instagram account: @elenakokkalidou_beautywork.

Σχετικές αναρτήσεις

5 κανόνες για λίγο πιο.. πικάντικα βράδια

News Room

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν σήμερα επέτειο -Η ρομαντική φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους, 9 χρόνια πριν [εικόνα]

News Room

5 tips ασφαλείας για εσένα που κυκλοφορείς μόνη σου το βράδυ

News Room