magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Κάνε στροφή στην πιο ολοκληρωμένη 360° αντηλιακή προστασία!

Το θερμόμετρο ανεβαίνει, ώρα για παραλία και δεν ξεχνάμε να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας από την ηλιακή ακτινοβολία. Η αντηλιακή σειρά Histoplastin SUN® Protection για πρόσωπο και σώμα προστατεύει αποτελεσματικά από τις υπεριώδεις ακτίνες και τη φωτογήρανση.

Επιπλέον τα προϊόντα της σειράς προσφέρουν καλλυντική περιποίηση, καθώς περιέχουν πολύτιμα συστατικά για την επιδερμίδα, όπως ALKANNIN ACTIVE, Υαλουρονικό, Aloe Vera, Vitamin E. Απορροφώνται άμεσα για εύκολη χρήση στην παραλία, αλλά και στην καθημερινότητά σας.

Το πιο απαραίτητο προϊόν της σειράς είναι η αντηλιακή προσώπου Histoplastin SUN® για να αποφύγετε ρυτίδες, πανάδες και ερεθισμούς που προκαλεί ο ήλιος στο πρόσωπό σας. Χρησιμοποιήστε την καθημερινά και θα δείτε επιπλέον την επιδερμίδα σας πιο ελαστική και ενυδατωμένη. Η ανάλαφρη υφή Cream to Powder είναι ιδανική για το καλοκαίρι, απορροφάται άμεσα και προσφέρει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Διατίθεται και με χρώμα που προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, χάρη στο Color Adjust System, χαρίζοντας ήπια κάλυψη και χρωματική ομοιογένεια. Έτσι το πρόσωπο φαίνεται πάντα περιποιημένο, ακόμα και χωρίς μακιγιάζ!

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης το Histoplastin SUN INVISIBLE MIST SPRAY. Αυτό το αόρατο δροσερό MIST για πρόσωπο και σώμα σας προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες όχι μόνο στην παραλία, αλλά και στα σπορ και σε όλες τις δραστηριότητες που απαιτούν πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Και το άρωμά του είναι υπέροχο!

Αν πάλι προτιμάτε το αντηλιακό σας για πρόσωπο και σώμα σε μορφή κρέμας, η σειρά περιλαμβάνει τη Histoplastin SUN CREAM FACE & BODY. Σας προστατεύει αποτελεσματικά από την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία. Είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια! Απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη, χάρη στο LIGHT SENSE SYSTEM.

Και για γρήγορο μαύρισμα χρησιμοποιήστε το Histoplastin SUN TANNING DRY OIL. Είναι ξηρό λάδι που απορροφάται άμεσα και αφήνει στην επιδερμίδα μεταξένια υφή και καταπληκτικό άρωμα. Γι’αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όχι μόνο στην πλαζ, αλλά και για να δείχνει υπέροχα ενυδατωμένο και λαμπερό το ακάλυπτο δέρμα από τα καλοκαιρινά σας ρούχα!

Και αυτό το καλοκαίρι κάντε στροφή στην πιο ολοκληρωμένη 360° σειρά αντηλιακής προστασίας Histoplastin SUN® Protection. Για αποτελεσματική ηλιοπροστασία & ταυτόχρονη καλλυντική περιποίηση της επιδερμίδας!

Σχετικές αναρτήσεις

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το μαύρο, το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού

News Room M

6 λάθη που κάνετε στο ξύρισμα και θα σας ξαφνιάσουν

News Room

Design Community Built Omaha Fashion Week From The Runway Up

News Room