magdasnews.gr
News

Η Έλενα Ράπτη σε σπάνια φωτογραφία με την αδερφή του Βασίλη Κικίλια

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙΚΙΛΙΑ,ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

Τον Βασίλη Κικίλια τον ξέρεις. Το ίδιο συμβαίνει και με την συνάδελφό του, πολιτικό, Έλενα Ράπτη. 

Την αδερφή όμως του πρώην υπουργού Τουρισμού, Κατερίνα Κικίλια, τη γνώριζες; Η Έλενα Ράπτη αναλαμβάνει να στη συστήσει.

Η Έλενα Ράπτη ανάρτησε μία κοινή της φωτογραφία με την Κατερίνα Κικίλια, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τελευταία είναι συγγραφέας του βιβλίου Εκπαιδευτική Πολιτική και Τουριστική Εκπαίδευση, το οποίο έφτασε στα χέρια της πολιτικού. Με αυτή την αφορμή η Έλενα Ράπτη μίλησε στους followers της για την αδερφή του πρώην υπουργού Τουρισμού, που όπως διαπιστώνεις από τον τίτλο του βιβλίου της, ειδικεύεται στον κλάδο που διοίκησε εκείνος από τον Αύγουστο του 2021 ως τον Μάριο του 2023.

«Με μεγάλη χαρά δέχτηκα το βιβλίο “Εκπαιδευτική Πολιτική και Τουριστική Εκπαίδευση” της καθηγήτριας Κατερίνας Κικίλια, Προέδρου του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής», έγραψε αρχικά η Έλενα Ράπτη που τη βλέπεις να ποζάρει στο πλευρό της αδερφής του Βασίλη Κικίλια. Αν πρέπει να βγάλεις ένα συμπέρασμα, αυτό είναι ότι το ύψος είναι θέμα DNA, αφού η Κατερίνα Κικίλια φαίνεται να συναγωνίζεται τον αδερφό της σε αυτό. Το ίδιο συμβαίνει και με το πλατύ χαμόγελό τους.

«Η κ. Κικίλια, που αποτελεί σημαντικό ακαδημαϊκό κεφάλαιο στο τομέα του Τουρισμού, μέσα από τις σελίδες του έργου της παρουσιάζει την εκπαιδευτική πολιτική που ακολουθήθηκε στην Ελλάδα προκειμένου να επιτευχθεί τόσο η ατομική ευημερία των πολιτών όσο και η κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας», συνέχισε να γράφει, μεταξύ άλλων. στην ανάρτησή της η Έλενα Ράπτη.

Η Κατερίνα Κικίλια, σύμφωνα με το βιογραφικό της που έχει αναρτηθεί στο Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής «είναι καθηγήτρια στο τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με γνωστικό αντικείμενο “Ευρωπαϊκές Επιρροές στην Εκπαιδευτική Πολιτική και Τουριστική Εκπαίδευση”. Είναι Διδάκτωρ του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος “Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών” (Ειδικότητα: Επιχειρήσεις και Εμπόριο)του Πανεπιστημίου της Nanterre – ParisX, της Γαλλίας.

Σύμφωνα με το LadyLike Έχει πολυετή διδακτική εμπειρία στα Τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων, καθώς και σε μεταπτυχιακά προγράμματα του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ. Είναι συντονίστρια του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης (ERASMUS – ERASMUS+) από το 2011, ενώ έχει συμμετάσχει σε Ερευνητικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα. Είναι συγγραφέας βιβλίων, επιστημονικών άρθρων και έχει κάνει ανακοινώσεις σε Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Η ίδια ζει μία ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ακόμα και ο λογαριασμός της στο Instagram είναι ιδιωτικός. Σπάνιες είναι οι επίσημες δημόσιες εμφανίσεις της στο πλευρό του αδερφού της, με μία από αυτές να έχει πραγματοποιηθεί το 2010 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το κοινό στιγμιότυπο των 2 αδερφών που θα δεις παρακάτω θα σε πείσει και για την ομοιότητά τους.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙΚΙΛΙΑ,ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Βίντεο: Η στιγμή που ο πρώτος διαστημικός πύραυλος της Ιαπωνίας Kairos εκρήγνυται δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του

Newsroom

Αύξηση των καταθέσεων του ιδιωτικού τομέα κατά 6,3 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με την ΤτΕ

News Room G

Υπό μερικό έλεγχο οι 3 φωτιές στο Σοφό Ασπροπύργου – Στην κατάσβεση πήραν μέρος και εναέρια μέσα

News Room M