magdasnews.gr
Ζωή

Η «Ελληνοεκδοτική» και ο «Ιανός» παρουσίασε τρία σημαντικά διδακτικά βιβλία

ΙΑΝΟΣ

Τρία σημαντικά, διδακτικά, βιβλία παρουσίασαν οι εκδόσεις «ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ» και η αλυσίδα πολιτισμού «IANOS».

Πρόκειται για τα βιβλία «Φιλοσοφία και Τεχνολογία», «Φιλοσοφία της Τεχνολογίας για μη φιλοσόφους» και «Η Ηθική της Μηχανοτεχνίας».

Σημαντικοί επιστήμονες και πανεπιστημιακοί ήταν ομιλητές της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο IANOS Cafe, Σταδίου 24, Αθήνα 1ος όροφος.

Συγκεκριμένα, ομιλητές ήταν: Αναστασία Γεωργάκη, Καθηγήτρια Τεχνολογίας Ήχου και Πρόεδρος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, Διευθύντρια του Εργαστηρίου Μουσικής Ακουστικής και Τεχνολογίας, Μαριάννα Καραμάνου, Καθηγήτρια Επιστημολογίας, Ιστορίας και Ηθικής της Ιατρικής, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Κώστας Μποτόπουλος, Συνταγματολόγος, π. Ευρωβουλευτής και Ιωάννης Κ. Χατζηγεωργίου, Πρύτανης ΕΜΠ, Καθηγητής της Σχολής Ναυπηγών, Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ. Συντονίσε η Ράνια Τραγόμαλλου, δημοσιογράφος του STAR CHANNEL. Τη συζήτηση προλογίσε ο Κώστας Θεολόγου, Καθηγητής Ιστορίας και Φιλοσοφίας του Πολιτισμού και της Τεχνολογίας στη Σχολή ΕΜΦΕ ΕΜΠ, Διευθυντής του Τομέα ΑΚΕΔ.

ΙΑΝΟΣΗ παρουσίαση επιτελέστηκε με τη μορφή τοποθετήσεων και συζήτησης. Έγιναν κριτικές παρεμβάσεις από το ακροατήριο.ΙΑΝΟΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Γιατί τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου

Newsroom

Έλαμψαν οι δημιουργίες του σχεδιαστή Paris Valtadoros στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Newsroom

3ο Olympic Yacht Show: Τα λαμπερά εγκαίνια του premium in-water show

News Room G