magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Βίκυς Σταυροπούλου στο “Celebrity Game Night” είχε την υπογραφή της “Parabita”

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Βίκυς Σταυροπούλου στο "Celebrity Game Night" είχε την υπογραφή της "Parabita"

Η Βίκυ Σταυροπούλου με VickyXParabita, The Spring Collection στην εκπομπή Celebrity Game Night.

Η Βίκυ Σταυροπούλου φόρεσε VickyXParabita, The Spring Collection στα εγκαίνια της εκπομπής Celebrity Game Night με παρουσιάστρια την Σμαράγδα Καρύδη, στο MEGA, την Πέμπτη 1η Απριλίου.

Η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου εμφανίστηκε στην πρώτη εκπομπή φορώντας ένα high-waist flare τζιν παντελόνι και μια σατέν μπλούζα σε φλοράλ print από την Ανοιξιάτικη συλλογή της VickyXParabita.

Η συλλογή VickyXParabitaThe Spring Collection είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Parabita και στο Parabita.com.

Δείτε όλη τη συλλογή εδώ.

Σχετικά με την Parabita:
Η Parabita κάνει πράξη καθημερινά το motto της #believeinyourbeauty και καλεί κάθε γυναίκα να πιστέψει στην ομορφιά και την εσωτερική της δύναμη για να διεκδικήσει αυτό που θέλει.  Μέσα από την πολυετή εμπειρία της, η Parabita έχει καθιερωθεί ως  ο απόλυτος προορισμός ένδυσης για τις γυναίκες που σέβονται και αγαπούν το σώμα τους, προσφέροντας τους τα τελευταία fashion trends στο μέγεθος, την ποιότητα και την εφαρμογή που θέλουν. Σχεδιάζει με κύριο στόχο την ανάδειξη της γυναικείας σιλουέτας, και την ικανοποίηση κάθε γυναίκας με καμπύλες που απαιτεί να βρίσκει ακριβώς αυτό που της αρέσει. Υπόσχεση της: η άψογη προσωπική εξυπηρέτηση στα καταστήματα Parabita, όπου το shopping σημαίνει εμπειρία. Χωρίς περιορισμούς και ταμπέλες.

Καταστήματα Parabita:
Tα καταστήματα Parabita βρίσκονται στις πιο εμπορικές τοποθεσίες στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και την Κρήτη. Τέλος, το e-shop parabita.com εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

  • Αττική: Ερμού 45 Αθήνα, Αγ. Μεταξά 19 Γλυφάδα, Χαϊμαντά 24 Χαλάνδρι, River West, Smart Park, The Mall Athens, Outlet: Βασ. Αλεξάνδρου 14-16 Καισαριανή
  • Θεσσαλονίκη: Mediterranean Cosmos, Αγίας Σοφίας 30
  • Ηράκλειο Κρήτης: Δικαιοσύνης 57
  • Λάρισα: Κύπρου 79

Σχετικές αναρτήσεις

Catrice Pure Simplicity: Καθαρή Ομορφιά – Αγνά Και Αποτελεσματικά

News Room

Φτιάξτε Τη Στάση Του Σώματος Με Face Yoga

News Room

18 Μεγάλες Αλήθειες για το Γυναικείο Στήθoς κατά την Περιόδο, που ΜΟΝΟ μια Γυναίκα θα Καταλάβει. Η 9η είναι ότι Χειρότερο!

News Room