magdasnews.gr
People & Politics

Και η Ελεονώρα Μελέτη υποψήφια στις εκλογές για την ευρωβουλή

Και η Ελεονώρα Μελέτη κατεβαίνει στην ευρωβουλή

Και η Ελεονώρα Μελέτη θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές 2024, όπως φαίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά «πηγαδάκια», στη ΝΔ σκέφτονται να κάνουν την έκπληξη με την Ελεωνόρα Μελέτη, και να της δώσουν την ευκαιρία να διεκδικήσει τον σταυρό στις ευρωεκλογές, του ερχόμενου Ιουνίου.

Είναι μάλιστα, ένα από τα ονόματα που θα ανακοινώσει το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνολικά δέκα ονόματα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, και σε αυτά περιλαμβάνεται η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, η οποία απάντησε θετικά στην κρούση που δέχτηκε από το Μέγαρο Μαξίμου.

Άλλωστε, έχουν κλειδώσει τα 41 από τα 42 πρόσωπα του ψηφοδελτίου και απομένει η εκκρεμότητα για τη συμμετοχή σε αυτό του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας που βρίσκεται φυλακισμένος στις αλβανικές φυλακές.

Τα προηγούμενα 24ωρα οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει πάρει την απόφαση να μην τον συμπεριλάβει, ωστόσο οι εισηγήσεις στενών συνεργατών του για το αντίθετο συνεχίστηκαν όλο το Σαββατοκύριακο και οι πηγές σημειώνουν ότι την τελική του απόφαση θα τους την ανακοινώσει σήμερα, αφήνοντας ανοιχτό ένα μικρό παράθυρο.

Σχετικές αναρτήσεις

Πρωτοφανής επίθεση μέσα σε εκκλησία – Χαστούκισαν βουλευτή της ΝΔ!

Newsroom

Τόλης Βοσκόπουλος: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του;

News Room A

Οργισμένη αντίδραση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για Σάκκαρη: “Σεβαστείτε την Μαρία”

News Room A