magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Κατερίνα Καινούργιου: Έγινε ο λόγος που λατρέψαμε τα patterns- 10+1 φωτογραφίες που το αποδεικνύουν!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι αδιαμφισβήτα μια εντυπωσιακή γυναίκα, με ένα απόλυτα προσεγμένο και κομψό στυλ.

Είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, όπου το τηλεοπτικό κοινό την παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την πρωινή εκπομπή της «Super Κατερίνα».

Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως όλοι έχουμε καταλάβει, πέρα από την εκπομπή της και τα θέματα που παρουσιάζει καθημερινά στον αέρα, πλαισιώνοντάς τα με τα κατάλληλα πρόσωπα της επικαιρότητας, η ίδια ασχολείται πολύ με την μόδα και την ομορφιά, κάτι που είναι ξεκάθαρο, αν παρατηρήσουμε συνολικά τις εμφανίσεις της. Καθημερινά είναι όλο και πιο περιποιημένη, αφού, όπως έχει πει πολλές φορές, της αρέσει να αισθάνεται όμορφη και να δημιουργεί με το ντύσιμό της μια νέα ξεχωριστή πρόταση.

Με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρατηρούμε ότι τον τελευταίο καιρό, η ίδια φορά συνεχώς patterns, μιας και της ταιριάζουν αδιαμφισβήτητα πολύ. Από φλοράλ και λεοπάρ φορέματα, μέχρι και tie dye σετάκια, η Κατερίνα Καινούργιου παραμένει πάντοτε κομψή και πανέμορφη, μέσα στο καθημερινό της ντύσιμο. Τα outfits είναι πάντοτε ευφάνταστα και αποτελούν κάθε φορά μια ξεχωριστή πρόταση.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις breathtaking φωτογραφίες της:

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Αν δεις τα παλτό της Forel σίγουρα θα τα λατρέψεις!

News Room G

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 32η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Newsroom E

«Μάνα μου»: Ύμνος στις μανάδες του κόσμου

News Room