magdasnews.gr
News

Κέιτ Μίντλετον: Cancel από διεθνή πρακτορεία στην πρώτη επίσημη φωτογραφία της – Τα λάθη που εντόπισαν, είναι… πειραγμένη;

Διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, μεταξύ των οποίων το Reuters, το Getty, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) και το Associated Press, απέσυραν τη νέα φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον από την κυκλοφορία.

Μάλιστα, εξέφρασαν φόβους πως η φωτογραφία έχει υποστεί «ψηφιακή παραποίηση».

Η επίμαχη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον δόθηκε στη δημοσιότητα από το παλάτι του Κένσινγκτον (επίσημη κατοικία του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας) το πρωί της Κυριακής, 10 Μαρτίου, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας.

«Μετά από πιο επισταμένη επιθεώρηση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα» ανέφερε σε ενημέρωσή του το Associated Press με εκπρόσωπό του να δηλώνει στην Telegraph ότι «η φωτογραφία παρουσιάζει μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ».

Κέιτ Μίντλετον φωτογραφία

«Υποχρεωτική απόσυρση. Λόγω θέματος που προέκυψε από τον εκδότη, η φωτογραφία από τον πρίγκιπα της Ουαλίας αποσύρεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Παρακαλώ αφαιρέστε την από παντού» ανέφερε από την πλευρά του το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Το μήνυμα του Reuters:

Κέιτ Μίντλετον φωτογραφίαΧρήστες των social media υποστηρίζουν ότι έχουν εντοπίσει και άλλες τέτοιες «ανωμαλίες» επισημαίνοντας το φερμουάρ της Κέιτ, τα μαλλιά της Σάρλοτ αλλά και τη φούστα της κόρης της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Κέιτ Μίντλετον φωτογραφία

Κέιτ Μίντλετον φωτογραφία

Κέιτ Μίντλετον φωτογραφία

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η πριγκίπισσα της Ουαλίας εξέφραζε τις ευχαριστίες της «για τις θερμές ευχές και τη συνεχή στήριξη, τους τελευταίους δύο μήνες» κλείνοντας με ευχή για τη Γιορτή της Μητέρας.

Σχετικές αναρτήσεις

Αποστάσεις απο τον Τσίπρα παίρνει ο Κασσελάκης – Αγόρασε σπίτι €1,7 εκατ. στο Κολωνάκι

News Room G

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης με ΑΙ έπεσε η Χριστίνα Βίδου

News Room G

Κ. Μητσοτάκης για τα κλειστά ακίνητα: Να τα ανοίξει ο Χ. Δούκας, να μην τα κρατά για συλλογικότητες – Η απάντηση του Ν. Ανδρουλάκη

News Room G