magdasnews.gr
News

Αποστάσεις απο τον Τσίπρα παίρνει ο Κασσελάκης – Αγόρασε σπίτι €1,7 εκατ. στο Κολωνάκι

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Στην σημερινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, ο Στέφανος Κασσελάκης προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί εντελώς από τον πρώην πρόεδρο και πρωθυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Αναφέροντας πως «κέρδισα τις εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ με το σπαθί, δεν έλαβα μηχανισμό από τον Τσίπρα», ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε ότι «δεν με βοήθησε ο Τσίπρας να εκλεγώ», κλείνοντας έτσι το κεφάλαιο της αντιπολίτευσής του την περίοδο 2015-2019.

Ο κ. Κασσελάκης, που αγόρασε σπίτι 250 τ.μ. στο Κολωνάκι αξίας 1,7 εκατομμυρίων ευρώ, υπερασπίστηκε τον τρόπο ζωής του, υποστηρίζοντας ότι κάθε πολιτικός πρέπει να είναι διαυγής σχετικά με τις δραστηριότητές του στο σπίτι του. Ωστόσο, παρέμεινε ασαφής σχετικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες εκτός Ελλάδας. Όσο για τον εκλογικό στόχο του κόμματος στις Ευρωεκλογές, δήλωσε ότι θέλει να ξεπεράσει το 17,8%, δείχνοντας φιλοδοξία για ανατροπή.

Αναφορικά με την καθημερινότητά του, δήλωσε ότι απολαμβάνει την καλή τεκίλα και ανέφερε ότι σύντομα θα κάνει χειμερινές διακοπές στην ορεινή Αρκαδία. Εξέφρασε επίσης την επιθυμία να παντρευτεί εκτός Αθηνών και να μεγαλώσει την οικογένειά του με βάση ένα πενταετές σχέδιο.

Σχετικές αναρτήσεις

«ΝΑΙ» του Νίκου Ανδρουλάκη σε επιστολική ψήφο και στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

News Room G

Απίστευτο: Η αδερφή του Γιώργου Νταλάρα του τα έχωσε άσχημα μέσω Facebook

News Room G

Μπέος-Ακρίτα: Εκδικάζεται σε λίγες μέρες η αγωγή – 100.000 ευρώ ζητάει η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

News Room G