magdasnews.gr
News

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της μετά το χειρουργείο

Κέιτ Μίντλετον

Την πρώτη επίσημη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι στη Βρετανία.

Η φωτογραφία σύμφωνα με το BBC, τραβήχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Γουίνσντορ και δείχνει την πριγκίπισσα της Ουαλίας, να χαμογελά στον φωτογραφικό φακό, δίπλα στα τρία της παιδιά.

To στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Instagram και συνοδεύεται με ένα μήνυμα.

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη επίσημη φωτό μετά το χειρουργείο

«Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σας και τη συνεχή στήριξη τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε όλους Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης.

Κέιτ Μίντλετον: Πότε έγινε η επέμβαση

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε στις 17 Ιανουαρίου ότι η Κέιτ Μίντλετον νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά και δεν θα ήταν σε θέση να επανέλθει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα. Δεν είχε υπάρξει δημόσια ανακοίνωση πριν από την επέμβαση, ενώ δεν αποσαφηνίστηκε η φύση της επέμβασης.

Αμέσως μετά έγινε πάντως γνωστό ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για να αναρρώσει για 13 ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι της με προοπτική να παραμείνει για ανάρρωση μέχρι το Πάσχα των Καθολικών στα τέλη Μαρτίου.

Πριν λίγα 24ωρα, οι παπαρατσικές πρώτες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον μετά τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά δημοσιεύτηκαν χωρίς κανένα δισταγμό στα μέσα ενημέρωσης των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και άλλων χωρών.

Και, ενώ είναι άμεσα διαθέσιμες για να τις δουν όλοι διαδικτυακές και έντυπες εκδόσεις που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισαν να μην τις δημοσιεύσουν. Οι φωτογραφίες δείχνουν την Κέιτ Μίντλετον σε ένα αυτοκίνητο με τη μητέρα της και δημοσιεύτηκαν στις 4 Μαρτίου από την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ.

Σχετικές αναρτήσεις

«Πολεμάμε καθημερινά αλλά δεν είμαστε ήρωες»

News Room M

Κομμάτια από τον Πύργο του Αϊφελ στα Ολυμπιακά μετάλλια

News Room G

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η δικαιοσύνη ήταν με δεμένα χέρια επί μήνες

News Room G