magdasnews.gr
News

Κεντρικός ομιλητής στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

MITSOTAKIS

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην παρουσίαση του βιβλίου “Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Οι περιπέτειες ενός οράματος” του Δημήτρη Τσιόδρα, διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σήμερα Δευτέρα στις 19:00. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τη συμμετοχή των πρώην Επιτρόπων της Ελλάδας στην ΕΕ, Δημήτρη Αβραμόπουλου, Μαρίας Δαμανάκη, Σταύρου Δήμα και Άννας Διαμαντοπούλου, με παρέμβαση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θεόδωρου Ρουσόπουλου. Η εκδήλωση θα συντονιστεί από τη σύμβουλο του πρωθυπουργού για διεθνή θέματα, Αριστοτελία Πελώνη.

Το βιβλίο αναδεικνύει τη γέννηση της ιδέας της ευρωπαϊκής ενοποίησης και καταγράφει τις κομβικές στιγμές και τις διαμάχες στην πορεία της Ένωσης. Αναλύει τις εθνικές αντιπαραθέσεις, τις οικονομικές διαφορές και τις προκλήσεις του παρόντος, προσεγγίζοντας επίσης τις ελληνικές περιπέτειες στο πλαίσιο της Ευρώπης.

Ο συγγραφέας, Δημήτρης Τσιόδρας, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, έχει πλούσια δημοσιογραφική εμπειρία σε πολιτικά θέματα και έχει δραστηριοποιηθεί σε εφημερίδες, ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Σχετικές αναρτήσεις

Σοκ στη Ζάκυνθο: Μητέρα κακοποιούσε τα υιοθετημένα παιδιά της – Η σωτήρια κίνηση της γειτόνισσας

Newsroom

Πέθανε ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος

News Room G

ΣΟΚ στη Νίκαια – Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε

News Room G