magdasnews.gr
News

Πέθανε ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος

Νοσηλευόταν πολύ καιρό, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο – Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

Ο Χάρης Κωστόπουλος, ο γνωστός τραγουδιστής, πέθανε σε ηλικία 60 ετών, το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου. Εδώ και αρκετό καιρό νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική, υποβάλλοντας τον εαυτό του σε μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Η οικογένειά του ανακοίνωσε τον θάνατό του μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook:

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος, Χάρης, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα, μετά από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Θα ενημερώσουμε σύντομα για το πότε και πού θα λάβει χώρα η κηδεία, ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον αγαπημένο μας Χάρη. Ζητάμε την κατανόησή σας και τον σεβασμό σας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής πένθους. Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις αφοσιωμένες προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια αυτού του δύσκολου ταξιδιού. Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή», αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή.

Σχετικές αναρτήσεις

Υπόθεση Κασσελάκη: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα – τι απαντά ο ίδιος

News Room G

Οργή στην Πάτρα: 7χρονος… σκηνοθέτησε τον ξυλοδαρμό 8χρονου και ανέβασε βίντεο στο TikTok για λίγους folllowers και views!

Newsroom

Σε Τρίκαλα και Καρδίτσα σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης

News Room G