magdasnews.gr
People & Politics

Κώστας Πάντος: Tο σποτ είναι σκληρό για τις γυναίκες, λέει όμως την ωμή αλήθεια (Video)

Κώστας Πάντος: Tο σποτ είναι σκληρό για τις γυναίκες, λέει όμως την ωμή αλήθεια

Για το επίμαχο σποτ του Συνεδρίου «Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας» μίλησε ο Κώστας Πάντος, ένας εκ των κεντρικών ομιλητών. Ο γνωστός γυναικολόγος, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Έλα, Χαμογέλᨔ, τοποθετήθηκε σχετικά με τις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το εν λόγω βίντεο.

Σύμφωνα με το protothema.gr, o κ. Πάντος παραδέχτηκε αρχικά πως το σποτ είναι όντως σκληρό για τις γυναίκες είναι όμως η ωμή πραγματικότητα.

«Όταν είδα το σποτ θεώρησα ότι είναι σκληρό έλεγε όμως την ωμή αλήθεια», είπε αρχικά τονίζοντας πως σκοπός του δεν είναι να πει στις γυναίκες πότε θα κάνουν παιδιά. «Το βίντεο δεν λέει κάντε παιδιά αλλά ενημερώσου». Τόνισε δε ότι το βίντεο είναι αυτοβιογραφικό.

Όπως είπε σκοπός δεν είναι να πείσει τις γυναίκες να κάνουν παιδιά, ούτε να τις εκβιάσει. Σκοπός όπως είπε είναι να τις ενημερώσει. Μάλιστα μίλησε για την ορμόνη της γονιμότητας λέγοντας πως όσο μεγαλώνει μια γυναίκα τόσο η ορμόνη πέφτει.

Όσον αφορά στην Καίτη Γαρμπή που τον ανέφερε στην ανάρτησή της στο Twitter o κ. Πάντος είπε πως πρόκειται για παρεξήγηση και εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της χθες βράδυ αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Σχετικές αναρτήσεις

Ξέσπασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Οι γυναίκες δεν είναι ιδιοκτησία σας»

News Room A

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα κατά ενός άντρα – Ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη

News Room A

Αυτή είναι η 15χρονη καλλονή εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου που τράβηξε πάνω της όλα τα φλας στο Madwalk

News Room A