magdasnews.gr
People & Politics

Κρίσιμες ώρες για τον Σπύρο Φωκά: “Οι γιατροί ελπίζουν σε ένα θαύμα!”

Κρίσιμες ώρες για τον Σπύρο Φωκά: "Οι γιατροί ελπίζουν σε ένα θαύμα!"

Πολύ δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο ηθοποιό Σπύρο Φωκά, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και η κατάστασή του επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αντρέα Κουβελογιάννη, που αναφέρονται σε ανάρτηση στο Facebook, ο 83χρονος Σπύρος Φωκάς βρίσκεται στο σπίτι του δίχως να έχει επαφή με το περιβάλλον. Την ίδια στιγμή, στην ανάρτηση διαβάζουμε, πως οι γιατροί του Σπύρου Φωκά θεώρησαν πως δεν είχαν κάτι πια να του προσφέρουν στο νοσοκομείο και γι’ αυτό ζήτησαν από τη σύζυγό του, τη Λίλιαν Φωκά να τον πάρει στο σπίτι τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση για την υγεία του Σπύρου Φωκά:

Τον πιο δραματικό και, δυστυχώς, βουβό ρόλο της ζωής του παίζει τις τελευταίες ώρες ο εμβληματικός Έλληνας ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του βετεράνου του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ, Αντρέα Κουβελογιάννη, βρίσκεται στο σπίτι του δίχως να έχει επαφή με το περιβάλλον, εξαιτίας ραγδαίων επιπλοκών που είχε με τα καρδιακά, αλλά και τα άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ ήταν οι ίδιοι οι γιατροί του που θεώρησαν πως δεν είχαν κάτι πια να του προσφέρουν στο νοσοκομείο και γι’ αυτό ζήτησαν από τη σύζυγό του, τη Λίλιαν Φωκά να τον πάρει στο σπίτι τους. Όπως κι έγινε…

Περιμένουν ένα θαύμα…

Σχετικές αναρτήσεις

Εικόνες απο την επίσκεψη του Κυρίακου Μητσοτάκη στην Οδησσό

News Room G

Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της!

News Room A

Η Νατάσσα Μποφίλιου γράφει για τη “Δήμητρα της Λέσβου”

News Room M