magdasnews.gr
People & Politics

Λύγισε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης: «Είναι οι τελευταίες μου στιγμές. Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση»

Λύγισε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης: «Είναι οι τελευταίες μου στιγμές. Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση»

Με δάκρυα στα μάτια ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, μετά την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αφήνοντας αιχμές για τη στήριξη της Πολιτείας.

«Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή, γιατί δεν σου παίρνει λεφτά επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και θέλω να γυρίσω στους δικούς μου», είπε συγκινημένος στην κάμερα ο αθλητής.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, αφού όπως τόνισε «έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή, γιατί δεν σου παίρνει λεφτά επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και θέλω να γυρίσω στους δικούς μου. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν το κίνητρό μου να συνεχίσω όλα αυτά τα χρόνια».

https://youtu.be/ZU1cUSaxas8

Σημειώνεται πως ο Θεόδωρος Ιακωβίδης, ο μοναδικός Έλληνας αθλητής στην άρση βαρών στο Τόκιο, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και στην κατηγορία των 96 κιλών σήκωσε 338 κιλά στο σύνολο.

Η ανάρτηση του Πύρου Δήμα για τον Ιακωβίδη

Ο Πύρος Δήμας είναι σήμερα γενικός γραμματέας στην ομοσπονδία και τα προηγούμενα χρόνια διατέλεσε και πρόεδρος του ΕΟΑΒ, γεγονός που τον οδήγησε σε μία σχετική ανάρτηση στα social media, μετά το ξέσπασμα του Ιακωβίδη.

«Είμαι μέρος του ελληνικού αθλητισμού και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν για τα δάκρυα του Θοδωρή Ιακωβίδη στο Τόκυο. Μπορώ να σας αναλύσω την κατάσταση στην ΕΟΑΒ από το 2004 και μετά για να βγάλετε οι ίδιοι τα συμπεράσματα σας.

Από τα Ολυμπιακά Ακίνητα που έμειναν αναξιοποίητα στην ντροπή του 2008, από την οικονομική κρίση στην πολιτική στοχοποίηση του 2015. Πιστεύω πως η ιστορία του Θοδωρή είναι με έναν τρόπο αυτή η ιστορία των δυσκολιών που περάσαμε τα 10 τελευταία χρόνια. Τα λάθη μου αρκετά, αλλά όποιος προσπαθεί κάνει και λάθη.  Οι ευθύνες μου μεγάλες. Τώρα ακόμα μεγαλύτερες. Με συγχωρείς Θοδωρή. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Για τον Ιακωβίδη και κάθε Ιακωβίδη»

Σχετικές αναρτήσεις

Ποια είναι Ιρίνα Καραμάνος – Γνωρίστε την ελληνικής καταγωγής σύντροφο του νέου προέδρου της Χιλής

News Room A

Χαμός με το Tweet το Νίκου Μωραΐτη, για Μενδώνη και Παναγιωταρέα

News Room A

Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

News Room A