magdasnews.gr
People & Politics

Χαμός με το Tweet το Νίκου Μωραΐτη, για Μενδώνη και Παναγιωταρέα

Σάλος με το Tweet το Νίκου Μωραΐτη, για Μενδώνη και Παναγιωταρέα

Σάλος προκλήθηκε με μια καυστική ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη στο Twitter, στην οποία σχολιάζει για τις εμφανίσεις της Λίνας Μενδώνη και της Άννας Παναγιωταρέα, στην επίδειξη του Dior στο Καλλιμάρμαρο.

Ο γνωστός στιχουργός έγραψε: “H Μενδώνη ντυμένη ψυγείο και πίσω της η Παναγιωταρέα κλινοσκέπασμα σετ με πατερίτσα στην επίδειξη του Dior. Το 1967 στο 2021. Μωρ’ τι ζούμε;”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στο Tweet λέγοντας πως ” ο στιχουργός διακωμώδησε το ντύσιμο των δύο κυριών και χλεύασε το πρόβλημα της κ. Παναγιωταρέα. Αν δεν ήταν αριστερός αλλά δεξιός, τι θα είχε γίνει; Υποκριτές!”

Σύμφωνα με το enikos.gr, Νίκος Μωραΐτης, τοποθετήθηκε εκ νέου, μετά την ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης και χαρακτήρισε το tweet ατυχές.

“Κ. Γεωργιάδη, καταφέρατε να μετατρέψετε ένα ατυχές tweet μου σε κύμα συμπαράστασης. Γιατί ο κόσμος ξέρει να ξεχωρίζει το λάθος του ενός από το μίσος μάζας πληρωμένων τρολ και του πολιτικού τους εντολέα. Θα ήθελα τη δ/νση σας για να σας στείλω λουλούδια. Οδός Υγρασίας πόσο;” έγραψε χαρακτηριστικά.

Σχετικές αναρτήσεις

Τριάντα χρόνια χωρίς τη Μελίνα Μερκούρη…

News Room G

Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους

News Room A

Ντουμπάι: Η αλήθεια πίσω από τη λάμψη και οι Έλληνες που ψάχνουν μία καλύτερη ζωή

News Room A