magdasnews.gr
News

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη συναντήθηκαν οι δύο Υπουργοί

Οι συναντήσεις δύο υπουργών της κυβέρνησης με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, στο πλαίσιο της κόντρας μετά τη δημοσίευση για τη “μονταζιέρα” στα Τέμπη, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και έντονες συζητήσεις.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Γιάννης Μπρατάκος, και ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, συναντήθηκαν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ φαίνεται να υπάρχει μια άνοιχτη σύγκρουση της κυβέρνησης με τον επιχειρηματία Β. Μαρινάκη και το συγκρότημά του ΜΜΕ (Alter Ego), ενώ το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να αποδώσει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, “εκδοτικά και οικονομικά συμφέροντα” λόγω της κατάθεσης της πρότασης μομφής, μετά το αποκαλυπτικό άρθρο του “Βήματος” για τη “μονταζιέρα” στα ηχητικά των εμπλεκόμενων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η αρχική αποκάλυψη έγινε από το ieidiseis.gr του Θανάση Τσεκούρα, με ένα ενδιαφέρον άρθρο για κρασί, ουίσκι και… πούρα. Στη συνέχεια, το θέμα επεσήμανε ο Ν. Ανδρουλάκης στη Βουλή, επαναφέροντας το ενδιαφέρον στην κυβέρνηση, η οποία τον κατηγορεί ως εργαλείο του επιχειρηματία.

Πάντως η κυβερνητική πλευρά, διά στόματος του υπουργού Μάκη Βορίδη, κάνει λόγο για μια “κοινωνική συνάντηση παρουσία δέκα ατόμων”, με αφορμή την ονομαστική εορτή του εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού. Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο να μην συζητήθηκε ο ανοιχτός πόλεμος της πλευράς του εφοπλιστή με την κυβέρνηση Μητσοτάκη που έχει καταλήξει σε ανταλλαγή δημόσιων βολών και ανακοινώσεων.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Γ. Φλωρίδης: Εξωθεσμικοί παράγοντες που επιχειρούν να αλλοιώσουν τη λειτουργία της δημοκρατίας θα υποστούν συντριπτική ήττα

News Room G

Την 1η Φεβρουαρίου η πρεμιέρα για τον Ενεργειακό Διαμεσολαβητή

News Room G

Κορύφωση της Κακοκαιρίας «Avgi» σήμερα

News Room G