magdasnews.gr
Ζωή

Μην κάνεις σενάρια! Κάνε εγγυημένα ασφαλείς αγορές ξεκινώντας από το BestPrice.gr

Ανήκεις σε αυτούς που σκέφτονται όλα τα πιθανά και απίθανα σενάρια πριν κάνουν μία παραγγελία; ΑΝ είναι αξιόπιστο το κατάστημα; ΑΝ υπάρχει περίπτωση να χάσεις τα λεφτά σου; ΑΝ εξωγήινοι απαγάγουν τον υπάλληλο του courier πριν προλάβει να σου παραδώσει την πανάκριβη τηλεόραση που έχεις προπληρώσει για να βλέπουν σε 4Κ την αγαπημένη τους σειρά;

Σταμάτα να κάνεις σενάρια. Ο σκοπός των αγορών είναι να βελτιώνουν την ζωή μας και όχι να μας γεμίζουν επιπλέον άγχος. Δεν το λένε τυχαία shopping therapy. Για αυτο και η αγαπημένη μας πλατφόρμα σύγκρισης τιμών BestPrice.gr, φρόντισε να προσθέσει μια νέα δωρεάν υπηρεσία για τους χρήστες της, η οποία προσφέρει ασφάλιση online αγορών.

Γιατί λοιπόν να κάνεις σενάρια, όταν μπορείς να κάνεις τις αγορές σου και είσαι εγγυημένα ασφαλής; Και μάλιστα χωρίς κάποιο κόστος, αφού η εγγραφή σου στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Αγορών του BestPrice.gr είναι εντελώς δωρεάν.

Σημείωσε ότι η ασφάλιση αγορών παρέχεται σε συνεργασία με την Eurolife και με τη διαμεσολάβηση της Eurobank και σου προσφέρει μέγιστη ετήσια κάλυψη 1.500€ για ηλεκτρονικές αγορές από πιστοποιημένα καταστήματα του BestPrice.gr. Το πρόγραμμα σε καλύπτει σε περίπτωση που δεν παραλάβεις παραγγελία που έχεις πληρώσει ή παραλάβεις λάθος ή με φυσικό ελάττωμα προϊόν.

Πως λειτουργεί; Είναι απλό! Αρχικά θα χρειαστεί να κάνεις δωρεάν εγγραφή στο πρόγραμμα ασφάλισης αγορών, με 2 βήματα:

  1. Ενεργοποίηση της δωρεάν υπηρεσίας “Αποθήκευση Παραγγελιών”, αφού κάνεις σύνδεση ή εγγραφή στο Bestprice.gr
  2. Αποδοχή των όρων ομαδικής ασφάλισης και εγγραφή στο πρόγραμμα συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου.

Μπες εδώ για περισσότερες πληροφορίες και να ακολουθήσεις τα βήματα εγγραφής.

Αυτό γίνεται μία φορά. Έπειτα, όπως πάντα, θα μπαίνεις στο BestPrice.gr πριν από κάθε αγορά σου για την απαραίτητη έρευνα. Έτσι θα εντοπίζεις ποια Πιστοποιημένα καταστήματα διαθέτουν τα προϊόντα που θέλεις και θα κάνεις κλικ από το BestPrice.gr για να μεταφέρεσαι στο εκάστοτε e-shop και να ολοκληρώνεις την παραγγελία σου ηλεκτρονικά. Με τον τρόπο αυτό,  η παραγγελία σου θα αποθηκεύεται στο λογαριασμό σου στο BestPrice.gr με την ένδειξη “Προστατευμένη” και θα είσαι σίγουρος πως είσαι καλυμμένος, ακόμη και εάν συμβεί κάποιο απρόοπτο και το κατάστημα αδυνατεί να σε εξυπηρετήσει.

Η ασφάλιση αγορών έρχεται να συμπληρώσει τα πολύτιμα εργάλεια που μας προσφέρει το BestPrice.gr στο πλαίσιο της έρευνας αγοράς, ώστε να ανακαλύπτουμε πάντα τις καλύτερες τιμές και πραγματικές προσφορές. Μην ξεχνάς, η Black Friday πλησιάζει και είναι η ευκαιρία μας να σβήσουμε προϊόντα από τη λίστα επιθυμιών της χρονιάς όπως το νέο iPhone ή κάποιο άλλο έξυπνο κινητό, ένα smartwatch για να παρακολουθούμε τις επιδόσεις μας στις δραστηριότητές μας, ένα κλιματιστικό για εξοικονόμηση ενέργειας, μια φριτέζα αέρος για να μαγειρεύουμε νόστιμα και υγιεινά.

Άσε τα σενάρια λοιπόν για τους σεναριογράφους του Netflix και του Hollywood και απόλαυσε την πιο εύκολη και ασφαλή εμπειρία έρευνας αγοράς στο BestPrice.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Πανηγυρίζει η Ταϊβάν για την drag queen Nymphia Wind με αυτό που κατάφερε

Newsroom

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε η εταιρεία VADEST

News Room G

Ο Θοδωρής Μεσημέρης μας μιλάει για την διοργάνωση του πιο hot event της Θεσσαλονίκης, το Κουρν Πάρτυ

News Room G