magdasnews.gr
Ζωή

Πανηγυρίζει η Ταϊβάν για την drag queen Nymphia Wind με αυτό που κατάφερε

Πανηγυρίζει η Ταϊβάν: Ποια είναι η drag queen Nymphia Wind που νίκησε στο δημοφιλές RuPaul's Drag Race

Η Nymphia Wind από την Ταιβάν στέφθηκε την Παρασκευή «Next Drag Superstar» στον διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό RuPaul’s Drag Race που έγινε στην Αμερική.

Είναι η πρώτη drag queen της Ταϊβάν που συμμετείχε στο διεθνώς αναγνωρισμένο RuPaul’s Drag Race. Μάλιστα, μόνο επτά Ασιάτισσες drag queens έχουν φτάσει στην πρώτη τετράδα από την πρεμιέρα του σόου το 2009.

Μία από τις πρωτοπόρους του σόου για τα τελευταία 15 επεισόδια, η 28χρονη drag queen έφτασε στον τελικό μετά από εβδομάδες επίδειξης του μοναδικού της στυλ, στο οποίο συχνά αξιοποιούσε και την ασιατική της καταγωγή.

Η Nymphia είναι ιδιαίτερα διάσημη για τη χρήση του κίτρινου χρώματος στις εμφανίσεις της.

Ντυμένη με ένα λαμπερό φόρεμα- μπανάνα, η Nymphia Wind ανέβηκε στη σκηνή για τον τελικό και με το ταλέντο και το χάρισμά της, έκλεψε πραγματικά την παράσταση.

«Ταϊβάν αυτό είναι για σένα!» είπε αμέσως μετά την ανακοίνωση της νίκης της από τη θρυλική drag queen RuPaul.

Σε δηλώσεις τους στο Deutsche Welle, πολίτες της Ταϊβάν δήλωσαν ότι η νίκη της αποτελεί σημαντικό βήμα για την κοινότητα στη χώρα.

«Σε όσους νιώθουν ότι δεν ανήκουν κάπου, απλά να θυμούνται να ζουν άφοβα και να ζουν την αλήθεια τους», είπε στη σκηνή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DW News (@dwnews)

Η πρόεδρος της Ταϊβάν Tsai Ing-wen εξέφρασε τα συγχαρητήριά της το Σάββατο. Τόσο η ίδια όσο και ολόκληρο το κυβερνών Δημοκρατικό Προοδευτικό Κόμμα της έχουν ταχθεί υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ.

Υπενθυμίζεται πως το 2019, η Ταϊβάν νομιμοποίησε τον γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, σε μια πρώτη φορά για την Ασία.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση αγαπημένων προσώπων της showbiz στο sold out Research, Innovation and Training Seminar της “Artego Hellas”, με καλεσμένο για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον διεθνούς φήμης τεχνικό έρευνας & ανάπτυξης Luigi Formica!

News Room G

Κάποιος αγόρασε την πόρτα που έσωσε την «Ρόουζ» στον Τιτανικό για ένα αδιανόητο ποσό!

Newsroom

Γιατί δεν μπορεί να προκαλέσει πανδημία η γρίπη των πτηνών, προς το παρόν

Newsroom