magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Μπαμπάδες με ρούμι: Μέχρι πότε ακυρώνονται οι παραστάσεις – Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Μπαμπάδες με ρούμι: Μέχρι πότε ακυρώνονται οι παραστάσεις - Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Αθηναϊκά Θέατρα, η θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», η οποία ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αλίκη, διακόπτεται λόγω αιφνίδιας ασθένειας ενός από τους συντελεστές.

«Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δε θα πραγματοποιηθούν εώς τις 24 Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Θυμίζουμε πως πρωταγωνιστές της επιτυχημένης παράστασης είναι η Σοφία Βογιατζάκη, η Μαρία Αλικάκη, ο Κώστας Κόκλας, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Τζόϋς Ευείδη.

Μπαμπάδες με ρούμι: Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Επίσης, όπως αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα, ο αγαπημένος ηθοποιός που είναι σαν δεύτερος πατέρας της, έπαθε έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης. Ήταν μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα αντικατασταθεί από τον Μιχάλη Ρέππα στην παράσταση από αυτή την Τετάρτη 27/3. «Είναι πολύ συγκινητικό το ενδιαφέρον σας» τόνισε η Δανάη Μπάρκα.

Πάντως, ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time», προκειμένου να διαψεύσει τον ισχυρισμό. Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Δεν γνωρίζω κάτι για την υγεία του κυρίου Χατζηπαναγιώτη. Με βρίσκετε στο γύρισμα της σειράς “Η κατάρα της Τζέλας Δελαγράφκα”. Δεν ισχύει ότι θα αντικαταστήσω στο θέατρο “Μπαμπάδες με Ρούμι” τον κύριο Χατζηπαναγιώτη, γιατί έχω άλλες δουλειές, ούτε γνωρίζω ποιος θα τον αντικαταστήσει».

Σχετικές αναρτήσεις

The Simpsons: Προέβλεψαν το μέλλον όχι μία… αλλά 16 φορές! – Δείτε τις απίστευτες συμπτώσεις στα γεγονότα που παρουσιάζει η σειρά

News Room A

Νέα σειρά για τη ζωή και το έργο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι

News Room A

«Perdonami»: Ο έρωτας, το πάθος, η συγχώρεση μέσα από τη μαγευτική φωνή των Operatical

Newsroom E