magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Netflix: Η 4η σεζόν του “The Good Place” έχει φόντο την… Αθήνα

Το “The Good Place”, έχει καταφέρει να περάσει όμορφα μηνύματα για τη ζωή και το θάνατο. Πρόκειται για μία σειρά φαντασίας, με κωμικά στοιχεία, στην οποία πρωταγωνιστούν: Kristen Bell, William Jackson Harper, Jameela Jamil, D’Arcy Carden, Manny Jacinto, Ted Danson.

Η σειρά ακοολουθεί την ιστορία της Έλενορ, η οποία πεθαίνει και βρίσκεται στον παράδεισο. Όλα είναι υπέροχα, αλλά η ίδια θεωρεί πως δεν της αξίζει, αφού στην ζωή της η ίδια είχε γίνει “κόλαση” για όλους τους άλλους. Η ίδια προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια για εκείνη για να συνεχίσει να μείναι στον παράδεισο.

Η τέταρτη σεζόν της σειράς, ετοιμάζει μία μικρή επίσκεψη στην Αθήνα. Στην τέταρτη σεζόν της σειράς The Good Place, οι πρωταγωνιστές περνούν καινούργιες περιπέτειες και δοκιμασίες, όλα αυτά στη μετά θάνατον ζωή. Όσοι δουν τη σειρά, θα εντοπίσουν τα όμορφα στενά της Πλάκας, ενώ εικόνες από την Ακρόπολη και τα γύρω αξιοθέατα, δίνουν μια οικεία και ευχάριστη νότα.

Δείτε το trailer

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκαίνια για την αναδρομική έκθεση του πρωτοπόρου Κύπριου καλλιτέχνη Βίκτωρα Ιωαννίδη από την Πρώτη Κυρία της Κύπρου Άντρης Αναστασιάδη

News Room A

Terror: Το δυνατό δικαστικό θρίλερ με τους θεατές σε ρόλο ενόρκων

Newsroom

Διογένης: Το teaser του νέου του τραγουδιού «Το κορίτσι μου», «μυρίζει» μεγάλο hit (video)

News Room A