magdasnews.gr
News

Ο Γιώργος Βάλλης και η Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ προσφέρουν εργασία σε όσους θέλουν να εργαστούν στην θάλασσα και στο Yachting

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΛΗΣ

Η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ) υπό την αιγίδα του προέδρου Γιώργου Βάλλη μεγαλώνει και αναζητά νέα μέλη, παθιασμένα με τη θάλασσα και τα yachts ώστε να στελεχώσουν το δυναμικό της ένωσης.

Με πολύ καλές απολαβές, δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, η Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ σου δίνει την ευκαιρία να ενταχθείς και εσύ στο δυναμικό της.ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΛΗΣ

Δείτε το βίντεο του Γιώργου Βάλλη & την ανακοίνωση της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ

Γίνε Μέλος της Ένωσής Μας και Βρες Δουλειά στον Κόσμο των Υπερπολυτελών Yachts/Θαλαμηγών με Εγγυημένο Μισθό Από 1.500€/Μήνα!

Ετοιμάσου να απογειώσεις την καριέρα σου στη θάλασσα μέσω της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων PUPYC. Αναζητάμε παθιασμένα άτομα για τη θάλασσα και τα Yachts, έτοιμα να γίνουν μέλη της δυναμικής μας κοινότητας. Στείλε το βιογραφικό σου στο [email protected] ή συμπλήρωσε τη φόρμα στη διαφήμιση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Με ετήσια συνδρομή μόνο 50-70€ (αναλόγως της ειδικότητας), κερδίζεις αποκλειστική πρόσβαση σε προσλήψεις για πληρώματα θαλαμηγών, δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και ανεκτίμητες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Κάνε Εγγραφή Τώρα!
Ανοίξε τον δρόμο για μια λαμπρή καριέρα στον κόσμο των θαλαμηγών. Σου προσφέρουμε την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη, από την εκπαίδευση στα ναυτικά χαρτιά μέχρι τα πρώτα βήματά σου στο σκάφος. Είτε είσαι έμπειρος ναυτικός είτε νέος στον τομέα, είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα. Συμπλήρωσε τη φόρμα εδώ:
https://www.pupyc.gr/epikoinonia/

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PUPYC (@pupyc_)

 

Σχετικές αναρτήσεις

Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις – Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ

News Room

Γιώργος Τσίπρας: Από την τηλεόραση έμαθα για την κομματική πειθαρχία για τα ομόφυλα ζευγάρια

News Room

«Πολεμάμε καθημερινά αλλά δεν είμαστε ήρωες»

News Room M